28 / 04 / 2024

idris güllüce şehircilik yapılanması açıklaması

idris güllüce şehircilik yapılanması açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yeni yapılanmada "yatay yapılanma"nın önemine dikkati çekerek, "Yeni sloganımız yatay yapılanma olacak. 'Yatayda yapılanalım, yerli mimariyle yerel malzemeyi teşvik edelim." dedi...

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Konya’da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2017’den sonra sertifikası olmayan hiç kimse inşaatta çalışamaz hale gelecek. Hem iş güvenliği açışından hem de yapılan işin kalitesi açısından gerekiyor" dedi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce Karabük Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen "İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Güllüce, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'dan üniversite hakkında bilgi a

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde örnek ilçe Ümraniye!

Çevre ve Şehircilik Bakan İdris Güllüce, NTV'de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye'de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı ve Ümraniye Belediyesi'nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları örnek gösterdi.

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 20 Ekim programı!

Çevre Şehircilik Bakanlığı sitesinden yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce'nin 20 Ekim programı kapsamında Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na ardından da Bakanlar Kurulu Toplantısı'na katılacak!

İdris Güllüce: Konut ihtiyacı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "İnşaat sektörü uzun zaman devam eder. Böyle bir şey söz konusu değil" dedi.Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV 'de somları yanıtladı...

İdris Güllüce: Konutta balon yok!

Sosyal yapının değişmesi nedeniyle çekirdek aile sayısının yüzde 78’e ulaştığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce 'Konutta balon yok. Ama Türkiye’de müthiş bir konut açığı var' dedi.

İdris Güllüce'den Bozcaada, Fikirtepe ve konut balonu açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "İnşaat sektörü uzun zaman devam eder. Balon söz konusu değil" dedi. Güllüce, Bozcaada için ise "Hayır denirse uyarız, açık çek veriyorum" diye konuştu.

İdris Güllüce Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce 17 Ekim 2014 Cuma günü programı kapsamında Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak. Bakan İdris Güllüce saat 13:30'da etkinlikte olacak.

İdris Güllüce KEK imza atma törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çevre Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre bugün KEK toplantısı konuk bakan onuruna öğle yemeği ardından KEK imza atma törenine katılacak.

idris güllüce şehircilik yapılanması açıklaması Haberi

idris güllüce şehircilik yapılanması açıklaması


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yeni yapılanmada "yatay yapılanma"nın önemine dikkati çekerek, "Yeni sloganımız yatay yapılanma olacak. 'Yatayda yapılanalım, yerli mimariyle yerel malzemeyi teşvik edelim' diye belediye seçimlerinde oldukça fazla miktarda bunu kullanacağız" dedi.


Güllüce, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclisi'nin şubat ayı toplantısında yaptığı konuşmaya, İstanbul'un kentsel özellikleri ve önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak başladı.


Güllüce, konuşmasının başında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Eurochambres'da "AB Genişleme ve Komşuluk Politikası Komitesi" Başkanlığına seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


"Şehircilik nasıl olmalı?" konusunun tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de tartışıldığını hatırlatan Güllüce, bu kapsamda gelen önerilerde yaşadıklarını ise şöyle anlattı:


"Bu konu bizde iyi tartışılamıyor. Çoğunlukla okumuş yazmış, eğitimli arkadaşlarımızın önerileri hep yurtdışı kaynaklı. 'Ben San Diego'da...' diye başlıyor, ben ondan sonrasını...