05 / 05 / 2024

İELEV Özel Lisesi yeni binası

İELEV Özel Lisesi yeni binası

2014-2015 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan ve Dünya Alman Okullar Birliği (WDA) üyesi olan İELEV Özel Lisesinin, 20 Eylül 2016 Salı günü Çekmeköy yerleşkesinde yer alan yeni binasının açılışı gerçekleşti.

İELEV Özel Lisesi'nin inşaatı başladı!

2014 yılında eğitimöğretime başlayan İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Özel Lisesi yeni öğretim yılında yeni binaya geçecek. Lisenin yeni binasının inşaatı temel atma töreniyle başladı.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Her şehre özel meslek liseleri yapılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı sektörlerin ihtiyacı olan personelleri yetiştirmek amacıyla her şehrin üretim alanına özel meslek lisesi yaptıracak.

Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Beyoğlu'nda Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü.

Satılan Özel Çapa Lisesi'nde soruşturma!

Başka bir kuruma satılması nedeniyle eğitimin durma noktasına geldiği belirtilen İstanbul’daki Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’yle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Akçansa Çanakkale'de Güzel Sanatlar Lisesi açtı!

Akçansa’nın 8 milyon TL yatırımla kurarak Çanakkale’ye ve Çanakkaleli gençlere armağan ettiği Güzel Sanatlar Lisesi resmi açılışı gerçekleştirildi.

Silivri Tarım Lisesi açıldı!

Silivri'de hayata geçirilen Türkiye’de bir ilk olan Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi, 2017- 2018 Eğitim Öğretim yılına merhaba dedi.

Kayseri'de ilk kez spor lisesi açılacak!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, kentte ilk kez spor lisesi açıldığını ve özel yetenek sınavıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında 3 ayrı sınıfta 90 öğrenci alacaklarını açıkladı.

Özel Beren Mesleki ve Teknik Lisesi 5.7 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

Çanakkale Biga'ya imam hatip lisesi geliyor!

Çanakkale Biga İmam Hatip Lisesi inşaat çalışmaları başladı. Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen okulda 16 derslik bulunacak.

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

İELEV Özel Lisesi yeni binası Haberi

İELEV Özel Lisesi yeni binası

Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Sayın Dr.Georg Birgelen’in de katıldığı açılış töreninde konuşan İELEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ata Anıl, konuşmasında şunları belirtti: “Türkiye’de en iyi eğitimi veren liselerden biri olma inancıyla çıktığımız yolda Federal Almanya Dışişleri Bakanlığından Türkiye’deki IB danışmanlarına kadar kalabalık bir ekip ile çalışarak çok yol kat ettik. Uluslararası geçerliliği olan Gemischtsprachiges International Baccalaureate diplomasıyla mezun olacak öğrencilerimizin eğitimlerine yaraşır bir binanın inşaatına 2016’nın Şubat ayında başladık. Hızlı ve yoğun bir şekilde devam eden inşaat sürecinin ardından 9 sınıf, 3 laboratuvar, 1 resim-müzik dersliği ve kütüphane hizmeti sunan İELEV Özel Lisemizin yeni binasında öğrencilerimize zengin bir eğitim ortamı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okullarımızda değerlerinin farkında olan, çağdaş ve ulusal değerlere sahip çıkan, farklılıklara saygılı, mutlu ve...