16 / 05 / 2024

iett 24 ramazan hattı hangisi

iett 24 ramazan hattı hangisi

Ramazan ayında çalışan Eyüp-Beyazıt hattına ilaveten bu yıl Yenikapı etkinlik alanından Cevizlibağ Metrobüs İstasyonu’na ve Maltepe etkinlik alanından - Uzunçayır Metrobüs İstasyonu’na da hatlar konularak 15 dakikada bir sefer yapılacak.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

ŞOK marketlerde Ramazan indirimleri başladı! Şok aktüel katalog için son gün 28 Mart! İndirimleri kaçırmayın!

ŞOK Market Ramazan coşkusuyla indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta 28 Mart'a kadar hangi ürünler indirimde? İşte 24 Mart 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

Manzara 7/24’te Ramazan Bayram'ına özel şeker tadında fırsat!

Manzara 7/24’te, Ramazan Bayramı’na özel şeker tadında fırsat günleri başlıyor. Kampanya Haziran sonuna kadar devam edecek..

Keleşoğlu Denizİstanbul’da Ramazan'a özel çifte fırsat!

Keleşoğlu Holding, yeni projesi Denizİstanbul ile Yakuplu sahilinde fark yaratan yeni etabı Mercan Konakları’nda Ramazan ayına özel 24 ay 0 faiz ve %10 peşinat ile 60 aya varan ödeme avantajı sunuyor.

Beyttürk İnşaat'tan yüzde 10 Ramazan indirimi!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında öne çıkan Beyttürk İnşaat, Ramazan'a özel yüzde 10 indirim başlattı. Şirket 24 ay vade yüzde 0 faiz avantajını da beraberinde sunuyor.

Beykoz Belediyesi Gazeteci Gözüyle Ramazan yarışmasını kimler kazandı?

Beykoz Belediyesi’nin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği 'Gazeteci Gözüyle Ramazan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren gazeteciler ödüllerine kavuştu. Jüri özel ödülü Gazze'de görev yapan gazetecilere verildi.

Beykoz Belediyesi Gazeteci Gözüyle Ramazan fotoğraf yarışması sonuçlandı!

Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği 'Gazeteci Gözüyle Ramazan' konulu fotoğraf yarışmasında ödüller, 24 Temmuz Basın Bayramı'nda yapılacak törenle sahiplerini buluyor. Yarışmada Gazze'de görev yapan gazetecilere özel ödül verilmesine karar verildi. İşte det

Çukurova Tower'de son 24 daire için 24 ay 0 faiz!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da inşa edilen Çukurova Tower'da ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Vialand Tema Park Ramazan ayı süresince saat 24:00'e kadar açık!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı ile açık havada alışveriş keyfi yaşatan alışveriş merkezini bünyesinde barındıran dev kompleks VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan boyunca sürecek müthiş bir kampanya armağan ediyor.

Ramazan döneminde AVM’lere 11.00 - 23.00 formülü!

AVM’lerin Ramazan nedeniyle 11.00’de açılıp, gece 23.00’te kapanması öngörülüyor. Bazı marka sahipleri cumartesi günleri ise AVM’lerin gece 24.00’te kapanmasını, pazar günü ise öğlen 12.00’de açılmasını istiyor...

İETT Ramazan hattı saatleri!

İETT Ramazan hattı seferleri hangi saatlerde düzenlenecek? İETT Ramazan hattı İstanbullular'ı hangi camilere taşıyacak? İstanbul'da Ramazan ayında sefere konular İETT Ramazan hattı güzergahı nedir? İşte İETT Ramazan hattı güzergahı ve saatleri...

Rönesans Sayfiye'de yüzde 1 peşinatlı ramazan kampanyası!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'de ramazan ayına özel kampanya başladı. Bir ay boyunca Sayfiye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecekler...

Rönesans Sayfiye'de ramazan ayına özel kampanya!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'de ramazan ayına özel kampanya başladı. Bir ay boyunca Sayfiye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecekler...

iett 24 ramazan hattı hangisi Haberi

iett 24 ramazan hattı hangisi


İETT Ramazan ayı boyunca hayata geçirdiği Ramazan hattı uygulamasını bu yıl da devam ettirecek. 24 saat çalışacak hatlar devreye sokulurken, Ramazan ayına özel hatlar da 15 dakikalık ara ile ring seferler düzenleyecek. Ayrıca bu yıl Ramazan ayına özel etkinlik alanlarından metrobüs duraklarına da hatlar konulacak.


Eyüp- Beyazıt Ramazan hattının güzergâhı bu yıl da değişmedi. Güzergâh Eyüp Sultan, Düğmeciler, Nişanca, Eyüp Sultan Bulvarı, Demirkapı, Şehitlik, Edirnekapı Surdışı, Edirnekapı, Acıçeşme, Karagümrük, Atikali, Yavuzselim, Balipaşa, Hasan Halife Mahallesi, İskenderpaşa, Aksaray, Ordu Caddesi, Laleli ve Beyazıt'tan oluşuyor.


24 saat çalışacak hatlar ise şöyle:


15F Kadıköy – Üsküdar – Ortaçeşme 


40 Taksim – Sarıyer


110 Kadıköy – Taksim 


E-10 Kadıköy – Kurtköy – Sabiha Gökçen H. Limanı, 


11ÜS Üsküdar – Sultanbeyli 


130A Kadıköy – Tuzla 


89C Başakşehir 4 – 1. Etaplar – Taksim


25G...