07 / 05 / 2024

iett 36bi nereye gidiyor

iett 36bi nereye gidiyor

İETT, 36Bİ numaralı M.A. Ersoy Camii - Bolluca - Cebeci Mahallesi hattının güzergahının değiştirildiğini duyurdu. İETT 36Bİ hattının güzergah değişikliği, kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı.

Kadastro harcı nereye ödenir?

Kadastro işlemlerinde tapu siciline tescil edilen bazı gayrimenkullerde kayıtlı değer üzerinden harç ödemesi yapılıyor. Peki, kadastro harcı nereye ödenir? Kadastro harçları ne kadar?

Çöp vergisi nereye ne zaman yatırılır?

Mart ayı itibarıyla ödenmesi gereken vergiler arasında taşınmaz mallar adına ödenecek çöp vergisi de yer alıyor. Peki, çöp vergisi nereye ne zaman yatırılır?

Ev emlak vergisi nereye ödenir?

Ev sahiplerinin yıllık olarak ödemeleri gereken vergileri arasında emlak vergisi de bulunuyor. Bir eve paylı mülkiyet halinde malik olanlar hisseleri oranında mükellef oluyor. Peki, ev emlak vergisi nereye ödenir?

Çöp vergisi nereye yatırılır?

Belediyelerin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar adına ödenmesi gereken vergi çöp vergisi oluyor. Peki, çöp vergisi nereye yatırılır? Çöp vergisi ne zaman yatırılır?

İskan almak için nereye başvurulur?

İskan, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteriyor. Peki iskan nasıl alınır? İskan almak için nereye başvurulur? İşte iskan alma işlemleri..

Tapu harcı nereye yatırılıyor?

492 Sayılı Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarife gereğince taşınmaz malların devir işlemleri için tapu harcı ödenmesi gerekiyor. Bu harcı iki taraf da ödüyor. Peki, tapu harcı nereye yatırılıyor?

Emlak vergisi nereye ne zaman kaç taksitte ödenir?

Emlak vergisi, ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mal sahipleri tarafından ödeniyor. Peki, ilk defa emlak vergisi ödeyecek olanlar "Emlak vergisi nereye ne zaman kaç taksitte ödenir?" diyorsanız işte yanıtı..

Muhtarlar nereye bağlıdır?

Mahalleler, muhtar ve ihtiyar heyetleri tarafından yönetiliyor. muhtarların görev süresi 5 yıl olup; Bu süre içinde Muhtar köye ilişkin kararlarını 4 azasıyla birlikte alıyor. Peki, muhtarlar nereye bağlıdır?

Sözlü vasiyetname nereye verilir?

Mirasbırakan; yakın ölüm tehlikesi, ulaşımın kesilmesi, hastalık, savaş gibi olağanüstü durumlar yüzünden resmî veya el yazılı vasiyetname yapamıyorsa, sözlü vasiyet yoluna başvurabilir. Peki, sözlü vasiyetname nereye verilir?

Kaçak yapı ihbarı nereye yapılır?

İmar mevzuatına aykırı olarak inşa edilen yapılara kaçak yapı deniyor. Kaçak yapılaşmanın önlenebilmesi için kaçak yapıların ihbar edilmesi gerekiyor. Peki, kaçak yapı ihbarı nereye yapılır?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler için kura başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları nereye yapılıyor?

2015 emlak vergisi nereye ödenir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergi olarak karşımıza çıkıyor. Vergi, tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, 2015 emlak vergisi nereye ödenir?

Tapu harcı cezası nereye ödenir?

Kimi vatandaşlar daha az tapu harcı ödemek için tapu satış değerini de olduğundan daha düşük beyan ediyor. Ancak bu durumun Maliye tarafından fark edilmesi halinde tapu harcı cezası ödeniyor. Peki, tapu harcı cezası nereye ödenir?

iett 36bi nereye gidiyor Haberi

iett 36bi nereye gidiyor

İETT, resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptığı duyuru ile 36Bİ numaralı M.A. Ersoy Camii - Bolluca - Cebeci Mahallesi hattında güzergah değişikliğine gidildiğini bildirdi. 


İETT tarafından yapılan açıklama şöyle;


"36Bİ M.A. Ersoy Camii- Bolluca- Cebeci Mahallesi hattının güzergahı değişmiştir 


36Bİ numaralı M.A. Ersoy Camii- Bolluca- Cebeci Mahallesi hattının güzergahı M.A. Ersoy Camii- Bolluca- Arnavutköy Merkez—Fenertepe-Habibler-Cebeci Mahallesi olacak şekilde...