10 / 05 / 2024

iett e10 hattının güzergahı değişti mi

iett e10 hattının güzergahı değişti mi

İETT, Sabiha Gökçen Havalimanı - Kurtköy - Kadıköy hattında hizmet veren E-10 numaralı otobüs hattının güzergahının değiştirildiğini açıkladı. İşte İETT E-10 hattının Sabiha Gökçen - Kurtköy - Kadıköy hattındaki yeni güzergahı...

Bakü-Tiflis-Kars hattının ikinci kısmı tamamlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Bakü-Tiflis-Kars demir yolu hattının Hazar Denizi'ndeki limanlara kadar ulaşması ve Hazar'daki deniz ulaşımıyla ilgili altyapı ve tren feri hatlarının hizmete girmesi iş adamlarımıza önemli avantajlar sağlıyor." diye konuştu.

Halkalı-Gebze banliyö hattının yüzde 97'si tamamlandı!

Halkalı- Gebze arasında yapımına başlanan eski banliyö hatlarında 2013'ten beri devam eden yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yaklaşık 77 kilometrelik hattın yüzde 97'si tamamlandı.

Kocaeli Akçaray tramvay hattının 2. etabı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattının 2. etabını tamamlıyor.

Haliç-Kemerburgaz tren hattının planları iptal edildi!

Belgrad Ormanları’ndan geçecek olan Kemerburgaz tren hattının ihalesinin ekonomik olmadığı gerekçesi ile iptal edilmesinin ardından İBB, Kemerburgaz tren hattının planlarını da iptal etti. 

Kartepe teleferik hattının temeli atıldı!

Kocaeli Kartepe'de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek teleferik hattının temeli atıldı...

Haliç - Kemerburgaz Dekovil Hattı'nı Kağıthane Belediyesi yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yapımından vazgeçtiği dekovil raylı sistem hattını Kağıthane Belediyesi tamamlayacak. Güneş enerjisi ile çalışacak ve nostaljik nitelikli yeni dekovil hattı 3 kilometre olacak.

Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı’nın katkısı 800 milyon euro!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ekim’de hizmete açılan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı’nın ikinci etabı olan Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ekonomiye 800 milyon Euro'luk katkı sağlaması bekleniyor.

Gebze-Darıca Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Kocaeli metrosunun ilk adımı olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi-Darıca Sahil Metro Hattı'nın temel atma töreni gerçekleştirildi...

Gebze-Darıca Metro Hattı'nın temeli 20 Ekim'de atılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze-Darıca arasında inşa edilecek Gebze Darıca Metro Hattı'nın temeli 20 Ekim Cumartesi günü saat 10:30'da atılacak.

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın yüzde 92'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın yüzde 92'sinin tamamlandığını açıkladı. Turhan, projenin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

OMÜ kampüs hattının yüzde 95’i tamamlandı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) kampüs hattının yüzde 95’lik kısmı tamamlandı. 800 metrelik güzergahta bulunan raylar ısıtılarak sefer yapılacak.

İstanbul'da proje aşamasındaki 15 metro hattının haritası!

İstanbul'da metroya yakın ev almak isteyenler için proje aşamasındaki 15 metro hattını araştırdık. İşte yakında zamanda hizmete açılacak o metrolar...

İstanbul'da inşaat aşamasındaki 14 metro hattının haritası!

İstanbul'da ev almak isteyenler özellikle metroya yakın olmasını istiyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 14 metro hattı bulunuyor. İşte İstanbul'da inşaat aşamasındaki 14 metro hattının haritası...

iett e10 hattının güzergahı değişti mi Haberi

iett e10 hattının güzergahı değişti mi

İETT'den yapılan açıklamaya göre; E-10 numaralı Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy-Kadıköy hattının güzergahı değişti. 


Hattın güzergahında olan Yenişehir Mahallesi'ndeki Gül Sokak ve Bakü Caddesi yerine Millet Caddesi ve Akkaya Sokak güzergahı...