19 / 05 / 2024

İETT İstanbul arsası

İETT İstanbul arsası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Esenler, Fatih, Şişli ve Pendik'ta bulunan 26 taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli ise 47 milyon 450 bin 237 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Marmara Park AVM arsasının kira değeri belli oldu! İşte o rakam!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 21 Ada, 102-103-110 parsellerde yer alan Marmara Park AVM arsasına ilişkin üst hakkı kira bedeli açıklandı. İşte o rakam...

Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri belli oldu! 

Özak GYO, İstanbul Mahmutbey'de yer alan arsası ile ilgili 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri ne kadar oldu? İşte Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri...

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için en yüksel teklifi veren firma belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için en yüksek teklif ne kadar oldu? İşte ayrıntılar..

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

Avrupa Yakası’nın en değerli arsası DAP Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO’nun, İstanbul Sarıyer Ayazağa’da Galatasaray’ın stadı Türk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazandı. Şirket bu alanda geliştireceği proje için 3 milyar 111 milyon TL gelir taahhüt etti.

İETT İstanbul arsası Haberi

İETT İstanbul arsası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Esenler, Fatih, Şişli ve Pendik'ta bulunan 26 taşınmazı 47 milyon 450 bin 237 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 1 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Esenler'de 19, Fatih'te 2, Şişli'de 4 adet ve Pendik'te 1 adet taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi doğrultusunda açık teklif usulü arttırma ile her kalem için ayrı ayrı olmak üzere kısmi teklife açık olarak satılacak.

Satışa konu olan 26 taşınmazın ihalesi için şartnamenin alınabileceği ve ihalenin gerçekleeceği yer ise Satınalma Daire Başkanlığı İhale İşleri Müdürlüğü Hizmet İşleri Şefliği Şahkulu Mahallesi, Erkan-ı Harp Sokak'ta. Şartname bedeli 200 TL olarak belirlendi. 

İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aşağıdaki şartlar aranıyor:

İsteklilerin:
A - Kanuni İkametgâhı olması.
B - Türkiye’de tebligat için adres göstermesi.
C - Ticaret /...