02 / 05 / 2024

İETT Mümin Kahveci New York Times

İETT Mümin Kahveci New York Times

New York Times gazetesi muhabiri Landon Thomas Jr. , İETT'yi ziyaret ederek Genel Müdür Mümin Kahveci'den metrobüs hakkında bilgi aldı. Gazeteciler, Zincirlikuyu metrobüs istasyonunda gerçekleşen görüşmenin ardından metrobüs hattında teknik geziye katıldı

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

Emekli maaşında seyyanen zam düğümü: 8 bin 77 lira ek ödeme yapılacak mı? Kamu-Sen'den emekliye seyyanen zam talebi! 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zamın yetersiz olduğunu belirterek seyyanen zam talebinde bulundu. 2023 emekliye seyyanen zam var mı? İşte ayrıntılar...

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Son tarih 31 Mart! İmamoğlu duyurdu: İBB'ye işçi alımı yapılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan istihdam müjdesini paylaştı. İmamoğlu paylaşımında İETT şoförlüğü için 700 kişinin istihdam edileceğini açıkladı. İmamoğlu paylaşımında kadınların öncelikli olarak başvurmasını söyledi.

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Güler ve Mümin Güler ortaklığında kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

İETT Mümin Kahveci New York Times Haberi

İETT Mümin Kahveci New York Times


İstanbul’un toplu ulaşım sistemi, metrobüs uygulaması ve yeni projeler hakkında Amerikalı gazetecilere bilgi veren İETT Genel Müdürü Kahveci, İETT’nin 143 yıldır İstanbul’a hizmet verdiğini belirterek hedeflerinin uluslararası alanda lider olmak olduğunu söyledi. 


Metrobüsün İstanbulluların hayatında önemli yere sahip olduğunu kaydeden Kahveci, “Metrobüs hattında 505 araçla 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşım hizmeti veriyoruz. Akıllı ulaşım sistemlerinde son teknolojik yenilikleri uygulamaya çalışıyoruz. İETT, İstanbul’da 24 saat hizmet veren bir kurum. Dolayısıyla hem araçlarımızı hem şoförlerimizi hem de yolculuk hareketlerini 24 saat esaslı izlemek durumundayız. 

Edirnekapı garajında bulunan komuta kontrol merkezi sayesinde teknolojinin de yardımıyla sistemi anlık olarak takip ediyor, elde ettiğimiz verilerle araç, hat ve güzergah planlamalarını gerçekleştiriyoruz. Metrobüs hattının sağlıklı olarak işleyişi hem sahada hem de komuta kontrol merkezinde dikkatle görev...