06 / 05 / 2024

iett pendik yenişehir mahallesi

iett pendik yenişehir mahallesi

İETT, İstanbul Pendik'te Yenişehir Mahallesi'nde Millet Caddesi ve Akkaya Sokak duraklarının hizmete açıldığını duyurdu. İETT, açıklamayı kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptı.

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Pendik Yenişehir Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 28 Mart 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı..

Pendik Yenişehir Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'e bağlı bazı mahallelerin nazım imar planını bugün askıya çıkardı..

Yenişehir Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Bakü Caddesi'nde kuruldu.

2004 yılında Dumankaya Yenişehir Evleri'nde 57 milyar liraya daire!

2004 yılında Dumankaya İnşaat'ın Pendik'te inşa ettiği Yenişehir Evleri'nde ve Kelebek Vadisi Evleri'nde bulunan daireler 57 milyar liradan (403 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

iett pendik yenişehir mahallesi Haberi

iett pendik yenişehir mahallesi

İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr'den yapılan açıklamaya göre Pendik Yenişehir Mahallesi'ndeki Ayedaş durağı ile Kurtköy İlköğretimokulu durağı arasına iki yeni durak konuldu. 


İşte İETT'den yapılan o açıklama;


"Millet Caddesi ve Akkaya durakları hizmet vermeye başlamıştır


Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesi üzerinde bulunan “Ayedaş” isimli durak ile “Kurtköy İ.Ö.O” isimli duraklar arasına “Millet Caddesi ve Akkaya Sokak” durağı...