03 / 05 / 2024

iett yeni marmaray otobüsleri

iett yeni marmaray otobüsleri

İETT, Marmaray' a diğer toplu ulaşım araçlarıyla entegrasyonunu sağlamak amacıyla yeni hatlar açtı. Mevcut bazı hatlarda da Marmaray'a hizmet verecek şekilde güzergah değişikliğine gidildiği belirtildi...

İstanbullular akbil yüklerken şok olacak! Fiyatlar değişti! İşte Marmaray ve metrobüste yeni ücretler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), dün toplu taşımada yüzde 18 zam kararını açıklamıştı. Bugün ise marmaray ve metrobüs fiyatları değişti. İşte yeni zamlı ücretler...

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray bayramda ücretli mi? Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? İşte ayrıntılar!

Bayramda İETT, Marmaray, metro bedava mı, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Peki, 27 Haziran 2023 Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs, otobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi, bedava mı? İşte, detaylar…

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

İETT'den akbillere zam açıklaması! Beklenen haber sonunda geldi

İstanbul'da İETT otobüsleri, metro, Marmaray ve metrobüs biletlerine yeni zam geldi mi? İBB'nin artan mzot fiyatları nedeniyle bilet fiyatlarına zam yapacağı duyurulmuştu. UKOME'den zam kararı geldi.

Selenium Park ön talep topluyor! Yeni proje!

Aşçıoğlu, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de Marmaray’a yürüme mesafesinde, tarihi kara surlarına ve 32 dönüm büyüklüğe sahip parka komşu yeni projesinde ilk fiyat ve öncelikli seçim hakkı için ön talep sürecini başlattı. 

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı yeni yılda açılacak!

Toplam 76 kilometre uzunluğa sahip Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yolculuk süresini 115 dakikaya düşürecek projede çalışmalar havadan görüntülendi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek İETT hatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın resmi açılışına sayılı günler kala, havalimanına ulaşımı sağlayacak İETT hatları ve durakları da belli oldu.

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Üsküdar Meydanı'na yeni düzenleme yapıldı!

Marmaray ve metro inşaatları nedeniyle paravanlarla kapatılan Üsküdar Meydanı, 12 yıl sonra denizi gördü. Araç ve yaya trafiği yeniden düzenlendi. Araçlar için yeni yol düzenlemesiyle trafik rahatladı.

iett yeni marmaray otobüsleri Haberi

iett yeni marmaray otobüsleri


İETT, Marmaray'a diğer toplu ulaşım araçlarıyla entegrasyonunu sağlamak amacıyla yeni hatlar açtı.


İETT'den yapılan yazılı açıklamada; Marmaray'ın Anadolu ve Avrupa Yakası'nda bulunan Ayrılık Çeşmesi, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme istasyonlarıyla bağlantılı açılan yeni hatlarla birlikte, mevcut bazı hatlarda da Marmaray'a hizmet verecek şekilde güzergah değişikliğine gidildiği belirtildi.


Açıklamada, bağlantılı hatlarda 45 otobüsle günlük 500'ün üzerinde sefer ile 25 bin yolcunun taşındığı Marmaray'ın hizmete girmesiyle birlikte, metrobüsün Yenibosna, Zeytinburnu, Cevizlibağ, Edirnekapı ve Söğütlüçeşme istasyonlarında günlük yolculuk sayısı yüzde 7,3 oranında azalış gösterdiği vurgulanarak, bu oran sabah saatlerinde yüzde 12,7'ye kadar çıktığı ifade edildi.


Marmaray öncesinde metrobüsün 785 bin olan yolculuk sayısının hattın açılmasından sonra 750 bine indiği ve günlük 10 bin 800 kişinin metrobüs yerine Marmaray'ı kullanmaya başladığı işaret edilen açıklamada şunlar kaydedildi:


"Bu...