01 / 05 / 2024

IF Design

IF Design

Arçelik A.Ş., tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından olan Red Dot ve IF Design 2013 yarışmalarında toplam 11 tasarım ödülü aldı

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

SAMET, IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi!

İnovasyon odaklı ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Kaf Design yeni ofisini tanıttı!

Kaf Design'ın sahibi Evci yeni ofisini tanıttı. Grafik tasarım master eğitimini İtalya'da alan Evci ofis mobilyalarını da kendisi tasarladı.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

IF Design Haberi

IF Design

Arçelik A.Ş., tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından olan Red Dot ve IF Design 2013 yarışmalarında toplam 11 tasarım ödülü aldı. Otoritelerce kabul edilen bir kalite onayı olma özelliği taşıyan Red Dot tarafından Beko ve Grundig markalı toplam 9 ürünüyle ödüle layık görülen Arçelik A.Ş., IF Design’dan da 2 ödülle döndü.


Red Dot Tasarım Ödülleri jürisi tarafından Grundig GKN 16830 X Kombi Buzdolabı, Grundig GEZM 47000 B ve Grundig GEBM 46000 B Ankastre Fırınlar, Beko WKY 61031 C Çamaşır Makinesi, Grundig TR1200 Ahşap Masa Radyosu, Grundig Vision 9 Air Design TV ve Grundig Ekmek Kızartma Makinesi ‘High Quality Design (Yüksek Kalite Tasarım)’ ödülüne layık görülürken, Grundig GWN 58472 C çamaşır makinesi ve GTN 48271 GC kurutma makineleri de ‘Outstandingly Designed Detail...