29 / 04 / 2024

İFO Fuarcılık

İFO Fuarcılık

“Değişen dünyanın bir parçası olun” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen 3D Printshow İstanbul özel bölümü, 29 Eylül’de kapılarını açıyor…

İSG Avrasya 2016 Fuarı 28-30 Nisan'da!

Ülkemizde işçi ölümü ve iş kazalarının üçte biri inşaat sektöründe yaşanıyor. Onu sırasıyla taşımacılık, madencilik ve metal sektörleri takip ediyor. İFO Fuarcılık, 28-30 Nisan tarihlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”yı düzenleyecek.

Asansör İstanbul 2013 Fuarı, 4 Nisan'da başlıyor!

İnşaat Sektörü için stratejik öneme sahip asansörleri konu alan fuar, 4-7 Nisan’da 13. Kez düzenleniyor…

REW İstanbul ile kentsel dönüşümde geri dönüşüm zamanı!

Ülkemizde özellikle son dönemde gündemde olan kentsel dönüşüm projeleri, aynı zamanda geri dönüşüm ve atık yönetimi uygulamalarının günlük yaşamda yerleşik hale gelmesi için de önemli bir fırsat sunuyor

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Foça Tatil Köyü’nün ihalesi iptal edildi!

2005 yılında kapatılan Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesine ilişkin ihale iptal edildi. 

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Foça Tatil Köyü ihalesini Arda Mühendislik kazandı!

İzmir'in Foça ilçesinde 1967 yılında hizmete açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin yapılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale açıldı!

Maliye hazinesine ait Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale süreci başlıyor. Türkiye'nin ilk tatil köylerinden Foça Fransız Tatil Köyü'nün yeniden turizme kazandırılması amacıyla ihaleyle 49 yıllığına kiralanacağını bildirildi. 

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Foça Tatil Köyü neden kapandı?

İlk ve örnek oluşu itibariyle, turizmin ülkeye yayılmasına öncülük eden, gençlere turizm okulu, Foça ekonomisine lokomotif olan Foça Tatil Köyü’nün kapanış hikayesi oldukça dokunaklı ve oldukça da hüzünlüdür.

İSG Avrasya 2016 Fuarı 28 Nisan'da kapılarını açıyor!

İFO Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”, 28 Nisan Perşembe günü kapılarını açıyor. Fuar, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek.

İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı İSG Avrasya 28-30 Nisan'da!

İFO Fuarcılık tarafından 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı İSG Avrasya”da, iş kazalarının önünü alacak yeni teknoloji, ekipman ve uygulamalar bir arada sergilenecek.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

İFO Fuarcılık Haberi

İFO Fuarcılık

İFO Fuarcılık’ın 29 Eylül – 2 Ekim tarihlerinde 18.’sini gerçekleştirmeye hazırlandığı Avrasya’nın en büyük endüstriyel reklam ve dijital baskı teknolojileri fuarı SIGN İstanbul, 3 boyutlu baskı teknolojileri şovuna da ev sahipliği yapıyor. Tüyap Beylikdüzü’ndeki fuarın 3D Printshow İstanbul özel bölümünde, mimar ve iç mimarların çizdikleri projelerin 3 boyutlu prototipini çıkarabilen baskı teknolojileri de sergilenecek. 


“Üçüncü sanayi devriminin yeni mimarı olan 3 boyutlu baskı teknolojileri, geleceği bugünden şekillendiriyor” diyen İFO Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Dijital Baskı, Tekstil Baskı, Sign Teknolojisi, Görsel İletişim, LED & LED Ekran, Endüstriyel Baskı ve 3D Baskı” konularında makine, ekipman ve uygulamaların sergilendiği SIGN İstanbul bünyesinde ikincisi düzenlenen 3D Printshow İstanbul’u, farklılaşmayı hedefleyen inşaat mühendisleri ve mimarların özellikle ziyaret etmesi gerektiğini söyledi. 


29 Eylül’de başlayıp, dört gün...