17 / 05 / 2024

İGS Spot İnşaat adres

İGS Spot İnşaat adres

İGS Spot İnşaat Otomotiv Hırdavat Tekstil ve Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Öztaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Kasım'da kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Fıkre Haj Huseın, Bassam Haj Huseın, Mohamad Al Hawarneh ve Omar Haj Huseın ortaklığında kuruldu. 

Fema İnşaat-KLV İnşaat'tan GS Riva ihalesi açıklaması!

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

İGS Spot İnşaat Otomotiv Hırdavat Tekstil ve Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İGS Spot İnşaat Otomotiv Hırdavat Tekstil ve Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Öztaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Kasım'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

İGS, tüm markalarını Ankaralı A1 İnşaat’a sattı!

Türkiye giyim sanayiciliğinin ve perakendeciliğinin önde gelen kuruluşlarından olan İstanbul Giyim Sanayi (İGS), kuruluşundan bugüne geçen 44 yılın ardından, tüm markalarını Ankara merkezli A1 İnşaat’a sattı.

Maritza İnşaat, GS Store arazisine iş merkezi yapacak!

A plus hedef kitleye hitap eden Maritza İnşaat, Mecidiyeköy'deki GS Store arazine iş merkezi inşa edecek. Projenin ruhsatı alındı

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

İGS Spot İnşaat adres Haberi

İGS Spot İnşaat adres

İGS Spot İnşaat Otomotiv Hırdavat Tekstil ve Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Öztaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


İGS Spot İnşaat Otomotiv Hırdavat Tekstil ve Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi        kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara        ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık        merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...