06 / 07 / 2024

igy zirvesi adana

igy zirvesi adana

Yüksekte çalışmanın gereklerine dikkat çekmek ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği politikalarının gelişimine katkı sunmak için düzenlenen 6. İGY-İş, Güvenlik, Yaşam Zirvesi Adana'da gerçekleşecek.

9. Ekonomi Zirvesi Adana’da gerçekleşti!

Adana’nın Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adanamız, sektör  temsilcileri ve yerel yönetim ile elverişli yatırım iklimi sunma konusunda büyük bir teminatı girişimcilere ve iş dünyasına sunmaktadır” dedi.

Nef'ten Adana'ya yatırım desteği!

İnşaat sektöründe öncü firmalar arasında olan Nef ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Zirvesi” Adana’da başladı. 9’uncusu düzenlenen zirvede Adana'ya yatırım çağrısı yapıldı.

Adana kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Adana'da düzenlenen Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde konuşan Adanalı belediye başkanları, Hüseyin Sözlü, Zeydan Karalar, Soner Çetin ve Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm çalışmaları ve sağlıklı yapılaşmanın gereklerini anlattı.

Adana Yüreğir'deki yapıların yüzde 80'i ruhsatsız!

Adana Kent Konseyi’nin girişimleriyle bir otelde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin son oturumu yapıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'in yüzde 80’i ruhsatsız yapılardan oluştuğunu belirtti.

Adana'nın kuzeyi imara açılacak!

Adana’nın kuzey bölgesinin bu yıl içerisinde imara açılacağı bildirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde bölge insanlarının, Adana iş dünyasının ve kentin ekonomi kurmaylarının yüreğine su serpti.

Adana Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün gerçekleşti!

Adana Kent Konseyi, 24 Mart Perşembe günü (bugün) kentteki sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının ve özel sektör temsilcilerinin yaııı sıra yerel yöneticilerin katılacağı Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak.

Adana Kentsel Dönüşüm Zirvesi 24 Mart'ta yapılacak!

Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, “Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin 24 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti. Aslan, zirveden çıkacak sonucun kentimiz ile halkın lehinde oluşacağına inandığını söyledi.

Akıllı ve Şehirler Zirvesi Bursa'da düzenlendi!

'Modem Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin Adana ve Antalya'dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Bursa'da yapıldı!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Adana ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2017 yılında Bursa'da gerçekleşecek!

‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Adana ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

Bursa Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 16 Haziran'da!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin Adana ve Antalya’dan sonraki üçüncü buluşması Bursa olarak belirlendi.

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta!

İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları konuşulacak.

2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta!

İlki 26 Şubat tarihinde Adana'da gerçekleşen 'Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin yeni durağı 13 Mayıs'ta Antalya olacak. Panelde "Sürdürülebilir ve ekolojik şehirler nasıl yaratılır?" sorusuna cevap aranacak.

igy zirvesi adana Haberi

igy zirvesi adana

Yüksekte çalışmanın gereklerine dikkat çekmek ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği politikalarının gelişimine katkı sunmak için düzenlenen 6. İGY-İş, Güvenlik, Yaşam Zirvesi Adana'da yapılacak. 24 Ekim Perşembe günü Adana HiltonSa Oteli'nde gerçekleşecek zirve, Türkiye'de ve dünyada yüksekte çalışma gerektiren tüm sektörlerin işverenlerini, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarını, işyeri hekimlerini, akademisyenleri, sivil toplum örgütü yöneticilerini bir araya getirecek. Programın açılış konuşmalarını, Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, Altek Endüstriyel Yapı Market Genel Müdürü Ömer Tekdemir ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş yapacak.


Açılış konuşmalarının ardından Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ABD Başkanı Doç. Dr.Zeki Okur İş Sağlığı ve Güvenliği'nde Hukuki Kurallara Uymamanın Cezai Sonuçları konulu sunumu ile katılımcıları bilgilendirecek. Ardından, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza...