22 / 07 / 2024

ihale okul toki

ihale okul toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin yapacağı 9 okul projesinin ihale süreci 10 ekim tarihine kadar sürecek. TOKİ'den alınan bilgiye göre projelendirilen okul sayısı binin üzerine ulaştı..

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

 TOKİ Karaman Kırbağı 364 konutun ihale tarihi belli oldu!

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, TOKİ Kırbağı kapsamındaki 364 sosyal konutun ihale tarihini açıklandı...

TOKİ'nin 50 bin konutunun 22 bin 380'inin ihale süreci tamam!

Bakan Murat Kurum, "50 bin konutumuzun 22 bin 380'inin ihale süreçlerini tamamladık, kalan konutlarımızın ihalelerini de en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımıza söz verdiğimiz 50 bin sosyal konutların teslimini bir an önce yapacağız" dedi..

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Rize Defterdarlığı İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yaptırıyor!

Rize Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ her yıl 60 bin konut ihale ediyor!

TOKİ'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ olarak her yıl 60 bine yakın konut ihale ettiklerini söyledi.

Bitlis'te 6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankara Defterdarlığı'ndan 8 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Ankara Defterdarlığı Hitit Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından Kızışcahamam'da arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor...

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

ihale okul toki Haberi

ihale okul toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 10 Ekim tarihine kadar 9 okulun yapım işini ihale edecek. TOKl'den alılan bilgiye göre, kurumun eğitim ve öğretim altyapısını güçlendirmek için projelendirdiği okulların sayısı bini aştı. TOKİ, 2002'den beri inşa ettiği 21 bin 24 derslikli 935 okulu Milli Eğitim Bakanlığının hizmetine sundu. 


MEB protokolü kapsamında 24 okul projelendirme aşamasına getirilirken, 44 okulun planlama çalışmaları devam ediyor. Batman, Ordu, Konya, Bingöl, Artvin, Hakkari. Adana, Edirne ve İğdır'da inşa edilecek 9 okul da ihale aşamasında. Batman merkez 32 derslikli ilköğretim okulu ile Ordu merkez Yenimahalle 24 derslikli sağlık meslek lisesinin ihalesi dün yapıldı. 


Diğer illerdeki okulların ihalesi de 10 Ekim tarihine kadar...