30 / 04 / 2024

ihalesi tamamlanan şehir hastaneleri

ihalesi tamamlanan şehir hastaneleri

Şehir hastanelerinin birinci periyodu olan 24 bin yatak kapasiteli 16 tane hastanenin ihale süreçleri tamamlandı. Önümüzdeki yıl içinde 25 bin yatak kapasiteli kamu-özel işbirliği ile yapılacak hastanelerin ihale süreci başlayacak

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için projelendirilen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda saha çalışmasının başladığı bildirildi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi’ne yarın kavuşuyor.

Şehir hastanelerine 14 milyar lira kira ödenecek!

CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal, bu yıl yapımı tamamlanan şehir hastaneleri için 14 milyar lira kira ödeneceğini, bu rakamın 2021’de 16 milyar 670 milyon liraya ulaşacağını söyledi.

TOKİ Kırşehir Mucur Hükümet Konağı ihalesi 28 Haziran'da!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Gaziantep Kuzey Şehir 5. etabın ihalesi yapıldı!

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir 5. etap projesinde yer alan 500 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge ihalesi yarın!

Toplam 862 adet konutun yer alacağı TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'nin ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

TOKİ Eskişehir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Kayaşehir'in ihalesi 16 Mayıs'a ertelendi!

24 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir 22. Bölge'nin ihalesi 16 Mayıs tarihine ertelendi.

TOKİ Nevşehir 1.410 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi 19 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi 19 Mart'ta yapılacak. 

ihalesi tamamlanan şehir hastaneleri Haberi

ihalesi tamamlanan şehir hastaneleri


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni yılda kamu-özel işbirliği ile 25 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihalesinin yapılacağını söyledi. 


Müezzinoğlu, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Bahreyn Yüksek Sağlık Konseyi Başkanı Korgeneral Shaikh Mohammed Bin Abdullah Al Khalifa ve beraberindeki heyeti kabul etti. 


İkili görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Müezzinoğlu, Bahreyn'in bağımsızlığının 43. yıl dönümünü kutladı. İki ülke arasındaki dostluk ilişkilerinin çok eskiye dayandığını vurgulayan Müezzinoğlu, "Bahreyn ile olan ilişkilerimiz gerek BM gerek körfez işbirliği gerekse İslam işbirliği teşkilatı çerçevesinde çok boyutlu olarak güçlü bir şekilde devam edecektir" dedi. 


Müezzinoğlu, iki ülke arasında 11 Temmuz 2006 yılında imzalanan "Sağlık İşbirliği Protokolü"nü hatırlatarak, sağlık alanındaki işbirliğinin daha etkin bir şekilde devam edeceğini bildirdi.  


Türkiye'nin sağlık alanında bilgi ve birikimini, Bahreyn ile paylaşmaya hazır...