06 / 05 / 2024

ihalesi yapılan Millet bahçesi

ihalesi yapılan Millet bahçesi

2019 yılında yapılan ve ihaleye çıkılan millet bahçeleriyle ilgili çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Bergama'da hayata geçirilecek Bergama Millet Bahçesi'ne yapılan itirazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından reddedildi. 

Siirt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Siirt'te inşa edilecek millet bahçesi için ihale yapıldı. Millet bahçesinde inşaat çalışmalarının yakın zamanda başlaması bekleniyor.

3 şehir hastanesinin yapım işi ihalesi yapıldı!

Her biri milyarlık 3 ayrı şehir hastanesi ihalesi son dönemlerde çok sayıda ihale alan müteahhitlere verildi. Geçtiğimiz aralık ayında kamuya duyurulmadan, özel olarak davet edilen şirketlerle yapılan ihalelerin sonuçları 3 ay sonra ve sözleşmeler imzalandıktan sonra duyuruldu. 

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

Aksaray Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray'da hayata geçireceği millet bahçesinin ihalesi yapıldı.

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan ve 52 bin metrekare alandainşa edilecek olan Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 129 bin 688 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Elazığ'daki bombalanan emniyet binasının yerine yapılan millet bahçesi açılıyor!

Elazığ'da 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu hasarlanan emniyet binasının bulunduğu alana, şehitler anısına Millet Bahçesi yapıldı. Millet bahçesinin bu hafta sonu açılması bekleniyor...

Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Samsun'da eski 19 Mayıs Stadı'nın yerine 100 bin 865 metrekarelik alanda inşa edeceği Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

ihalesi yapılan Millet bahçesi Haberi

ihalesi yapılan Millet bahçesi

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 2019 yılında yapılan ve ihaleye çıkılan millet bahçeleriyle ilgili çeşitli verilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Karaca sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Karaca ''Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişle birlikte açıklanan 100 günlük eylem planlarında millet bahçelerinin yapılacağı yer almaktadır. 81 ile 81 bin metrekare Millet Bahçesi yapılacağı çeşitli yetkililer tarafından açıklanmıştır. 3 Mayıs 2019 tarihinde Çevre ve Şehirclik Bakanı Murat Kurum, ''Millet bahçesiyle şehirlerimize ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz yeşil alanları kazandırıyoruz. Hedefimiz, her ile 1 tane millet bahçesi yapmak ve kişi başı yeşil alan miktarını 15 metrekare çıkarmak'' diye konuştu.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın soruları:
1- 2019 yılında hangi illerde kaç tane Millet bahçesi yapılmıştır?
2- 2019 yılı içerisinde ihalesi yapılan...