02 / 05 / 2024

ihh Çocuk Yaşam Merkezi

ihh Çocuk Yaşam Merkezi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeli çocukların kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" inşa etti.

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Hatay Çocuk Yaşam Merkezi tamamlandı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 100 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Çocuk Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Reyhanlı RAF-İHH Çocuk Yaşam Merkezi açıldı!

İHH ve Katar RAF ortaklığıyla Reyhanlı'da 100 dönüm araziye inşa edilen, Suriyeli 990 yetim çocuğun kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" hizmete açıldı.

Hayatpark İstanbul'da yaşam başladı! Son 30 daire!

Son 30 dairenin kaldığı Hayatpark İstanbul projesinde yaşam başladı. 2+1, 3+1 aile konseptine sahip projede, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatılar mevcut. 390 bin lira başlangıç fiyatına sahip projede 70 daire, sahiplerine teslim edildi.

Van Süphan'da çocuk yaşam merkezi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı çalışma programına dahil edilen ve Süphan Mahallesi'nde yapılacak olan çalışmalar içerisinde Çocuk Yaşam Merkezi'de bulunuyor.

Batman'da Yaşam Parkı Projesi'ne start verildi!

24 Dönümlük alanda yapılacak Çamlıtepe mahallesindeki Yaşam parkı projesine start verildi. Futbol, basketbol, tenis kortları, çocuk oyun alanları, şelale, sergi salonu ve cafenin yanı sıra 12 dönümlük alanda dinlenme yerleri nefes aldıracak.

Reyhanlı Çocuk Yaşam Merkezi'nin yapımında sona gelindi!

990 Suriyeli yetim çocuğun misafir edileceği Katar RAF & İHH Çocuk Yaşam Merkezi hızla tamamlanıyor. Proje, Hatay-Reyhanlı'da sona erdiğinde dünyanın en büyük yetim komplekslerinden biri olacağı belirtiliyor.

Narova 1. Etap'ta yaşam başladı!

İzmir Bornova'da yapımı süren, kentin en ferah projesi Narova'da artık çocuk cıvıltıları var. 80 dönüm üzerinde, 9 etapta 1100 konut olarak planlanan projenin ilk etabında yaşam başladı. Narovalılar yeni yıla evlerinde girdi…

Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini Gönye Proje Tasarım tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını gerçekleştirdi. Projede yatak ve çocuk odasıyla salondaki önemli mobilyaların ve objelerin tasarımı Gönye imzasını taşıyor.

ihh Çocuk Yaşam Merkezi Haberi

ihh Çocuk Yaşam Merkezi


İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Katarlı bir yardım kuruluşu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Suriyeli çocukların kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" inşa etti. 


Merkezdeki villalarda bulunan yemek odaları, yemek saatleri dışında çalışma odası olarak tasarlandı. Çocuklar için sosyal aktivite alanları bulunuyor.


İHH ve Katar RAF ortaklığıyla Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 100 dönüm arazi üzerine inşa edilen, Suriyeli 990 yetim çocuğun kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" kapılarını 18 Mayıs'ta açacak.



Yeni...