04 / 05 / 2024

İHH Gazzede yoksul aileler için konut projesine başlayacak

İHH Gazzede yoksul aileler için konut projesine başlayacak

Gazze Şeridi'nde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) finanse edeceği yoksul aileler için yapılacak konut projesine başlanacağı bildirildi.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en zengin ve yoksul kentleri belli oldu...

Türkiye'nin en zengin ve en yoksul illeri açıklandı. Buna göre, il düzeyinde yapılan hesaplamalar kapsamında, Kocaeli, 302 bin 772 lira ile 2022'de kişi başına gayrisafi yurt içi hasılada (GSYH) ilk sırada bulunuyor. Son sırada da 54 bin 272 lira ile Van yerini aldı. İşte haberin detayları...

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

80 milyondan fazla vatandaş aç ve yoksul

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, yaptıkları araştırmaların sonucuna dayanarak Türkiye’de 80 milyondan fazla tüketicinin aç ve yoksul olduğunu dile getirdi. Çakar, Türk-İş’in açıkladığı son açlık sınırının 6 bin 17 lira 85 kuruş, yoksulluk sınırını ise 19 bin 602 lira 14 kuruş old

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

Hh Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin  TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Hazir tarafından kuruldu.

Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi TBMM'de!

Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile aylık hane geliri brüt asgari ücretin altında olan ailelere ücretsiz konut tahsis edilmesi düzenleniyor.

Ekrem İmamoğlu: Yoksul vatandaşlarımıza 2 bine yakın konut üreteceğiz!

23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimi için CHP tarafından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, "Fikir projelerine harcanan 226 milyon TL ile yoksul vatandaşlarımız için 2 bine yakın sosyal konut üreteceğiz'' dedi.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda taşınma kararına itiraz!

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda bulunan tüketici, asliye ve sulh hukuk mahkemeleri Dışkapı'daki binaya taşınacak. Ankara Barosu'na bağlı avukatlar, karara itiraz etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yoksul vatandaş için 100 bin konut talimatı verdi!

Hükümet, dar gelirli ve emekliyi konut sahibi yapmak için tüm olanakları seferber ederken, sağlıksız evlerde yaşayan yoksul vatandaşlara da elini uzattı.

HH Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HH Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murselin Nazlı ve Hamad Alı H H Al-Athba ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.

İHH Gazzede yoksul aileler için konut projesine başlayacak Haberi

İHH Gazzede yoksul aileler için konut projesine başlayacak

Filistin Çalışma ve İskan Bakanı Mufid Muhammed el-Hasayine, Gazze'de yaptığı basın açıklamasında, "İHH tarafından finanse edilecek 132 konut projesinin inşası için sözleşme imzalandı" dedi.


Hasayine, Gazze'nin "Vadi Gazze" köyünde hayata geçirilecek olan projenin 4 milyon dolar değerinde olduğunu belirtti.  


İHH Gazze Temsilcisi Mehmet Kaya da projenin evi olmayan yoksul aileleri kapsayacağını ifade ederek, her şartta Filistin halkı içerisindeki yoksullar için gereken desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti.


İsrail'in 7 Temmuz'da Gazze'ye başlattığı ve 51 gün devam eden saldırılarında çoğu kadın ve çocuk 2 bin 157 kişi hayatını kaybetmiş, 11 binden fazla kişi yaralanmıştı. Saldırılarda ayrıca 17 bin 200 ev, 73 cami ve 24 okul tamamen yıkılmış, binlerce bina hasar görmüştü. BM istatistiklerine göre, yaklaşık 500 bin kişi okullara sığınmak zorunda kalmıştı. 



AA



Haber Yeni...