05 / 05 / 2024

İHH İdlib birket ev

İHH İdlib birket ev

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, İdlib'de çadır kentlere alternatif olarak briket ev inşasına başladı...

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Bakan Süleyman Soylu resmen açıkladı: 1 milyon Suriyeliye ev yapılacak!

Suriye'nin İdlib kentinde inşa edilen briket evlerin teslim töreninde önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 1 milyon Suriyeli'ye ev inşa edileceğini söyledi.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

MÜSİAD'dan İdlib'e kalıcı konut müjdesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Suriye İdlib'de kalıcı konut projesi hayata geçirecek...

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Hh Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin  TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Hazir tarafından kuruldu.

İHH ve Qatar Charity Suriye'de 1400 konut inşa edecek!

İHH ve Qatar Charity kurumu Suriye'nin  kuzeyindeki Azez ilçesindeki siviller için 1400 konutluk projenin inşaatını başlattı.

İdlib'de 450 briket ev inşa edildi!

Bağcılar Belediyesi Suriye'nin İdlib kentinde 450 briket ev inşa etti. 

Kuneytra'da 150 kişilik 30 aile yerlerinden edildi!

Beşşar Esed rejimi tarafından, ülkenin güneyinde bulunan Kuneytra'da bir kasabadan 150 kişilik 30 aile, ülkenin kuzeyinde konumlanan ve muhaliflerin kontrolünde olan İdlib'e zorla gönderildi.

Süleyman Soylu: İdlib'de 1 yılda 35 bin evin nihayete erdirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye İdlib'de AFAD koordinesinde inşa edilen briket evlerde inceleme yaptı, burada 1 yılda 35 bin evin nihayete erdirildiğine dikkat çekti. 

Türk Kızılayı'ndan İdlib'e 1.300 kalıcı briket konut!

Hürriyet gazetesi yazarı Özgür Altuncu, köşe yazısında Türk Kızılayı'nın Suriye’nin İdlib kentine bağlı Meşhad Ruhin bölgesinde 1300 kalıcı briket konutu ihtiyaç sahiplerine teslim ettiğini yazdı. İşte Altuncu'nun o yazısı...

İHH İdlib birket ev Haberi

İHH İdlib birket ev

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İdlib'de briket ev inşasına başladı. İHH projeyle ilk etapta 10 bin ailenin sıcak yuvaya kavuşturulması hedeflediğini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İHH'nin açıklamasında, oluşturulan yardım fonunda, 24 metrekarelik 1+1 olarak tasarlanan 4 binden fazla briket ev yapılabileceği belirtilerek, evlerin Kefer Lusin bölgesine bağlı Bardaklı Köyü'nde, sınıra 5 kilometre mesafede inşa edildiği belirtildi. 

İHH Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Serkan Nergis, "İnşası devam eden briket evlerimiz birkaç gün içinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Yaklaşık olarak 60 bin kişiyi misafir edeceğiz bu evlerde. Ayrıca projeye Türkiyeli hayırseverlerimizden oldukça büyük bir ilgi söz konusu. Zaten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz günlerde projeye atıfta bulundu. İlerleyen günlerde bağışçılarımızın ilgisinin daha da artacağını düşünüyoruz." diye konuştu.

Destek olmak...