02 / 05 / 2024

ıhlamur konakları pendik

ıhlamur konakları pendik

Özka Ortaklar İnşaat'ın hayata geçirdiği Pendik Ihlamur Konutları projesinde 115 konutun tamamı satıldı. Projede daire satış süreci tamamlandı

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Beyaz İnşaat Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Yatay düzlemde 3 katlı yapılar halinde tasarlanan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor..

Florya Ihlamur Konakları fiyat 2018!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor.. 

Ihlamur Konakları Florya lokasyon!

Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükseliyor..

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi!

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 11 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Florya Ihlamur Konakları nerede?

11 dönüm arsa içerisinde hayata geçirilen Florya Ihlamur Konakları projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Florya Ihlamur Konakları nerede?

Ihlamur Konakları Florya fiyatlar!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Ihlamur Konakları yakın zamanda satışa çıkacak. Ihlamur Konakları Florya projesinde 73 adet daireye yer veriliyor.

Florya Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Florya Ihlamur Konakları teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor. Ihlamur Konakları'nda ön talep toplanıyor.

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.

Pendik Sahil Konakları geleceğe yatırım yapıyor!

Pendik Sahil Konakları'nın yüzde 29'u inşaat, yüzde 71 'i ise peyzaj alanından oluşuyor. İstanbul'un çarpık kentleşmesini doğaya önem vererek ortadan kaldırmayı hedefleyen Pendik Sahil Konakları geleceğe de yatırım yapıyor.

Saklıvadi Konakları Kartal'da yaz fırsatı!

Kartal ve Pendik ilçelerinin birleşim noktasında konumlanan Saklı Vadi Konakları'nda son daireler en özel fiyatlarla alıcısıyla buluşmaya devam ediyor.

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

Pendik Sahil Konakları'na büyük ilgi!

Anadolu yakasının en hızlı prim yapan bölgelerinden Pendik sahilde inşa edilen aile konseptli Pendik Sahil Konakları'ndaki daireler kısa sürede büyük ilgi gördü.

ıhlamur konakları pendik Haberi

ıhlamur konakları pendik

Pendik'te 6 bin 200 metrekarelik alana kurulan Ihlamur Konutları, 5 blokta 115 konuttan meydana geliyor. Projede tüm daireler satıldı ve satış süreci tamamlandı. 


Özka Ortaklar İnşaat tarafından yapılan Pendik Ihlamur Konutları projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yer alıyor. Ihlamur Konutları projesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 100 metre, Pendik Marina'a 2 kilometre, Tem otoyoluna 9 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Projede yaşam başladı.


4 bin 375 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış olan Ihlamur Konutları projesinde  95 metrekarelik 2+1'ler, 115 metrekarelik 3+1'ler, 200 metrekarelik 3+1 teraslı dubleksler ve 160 metrekarelik 2+1 manzaralı dubleksler bulunuyor.


Ihlamur Konutları projesinde fitness salonu, sauna, spor kompleksi, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, sinema salonu, mini kütüphane, süpermarket ve kafeterya mevcut durumda. 


0216 627 08 50