05 / 05 / 2024

Ihlara Vadisi ziyaret

Ihlara Vadisi ziyaret

Dünyanın önemli kanyonları arasında yer alan Ihlara Vadisi'ni ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısı, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 10 artışla 344 bin kişiye ulaştı.

Kocaeli Bilişim Vadisi'nde son durum!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kocaeli Bilişim Vadisi'ni ziyaret ederek Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı'nda yer alan vadinin birinci etap ikinci kısmının tamamlanmasına yönelik çalışmaları yerinde denetledi.

Ankara'da Ege hayali Ege Vadisi ile gerçeğe dönüşüyor!

Ege Vadisi projesi Çankaya Oran’da yükselirken, projenin örnek daireleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sinpaş GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği projelerin en yenisi olan Ege Vadisi, şehrin prestijli semti Çankaya Oran’da yükseliyor.

Çankaya Ege Vadisi'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

Sinpaş GYO’nun Ege’nin güzelliklerinden ilham alan Ege Vadisi projesi Çankaya Oran’da yükselirken, projenin örnek daireleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Ihlara Vadisi'ne teleferik ve asansör projesi geliyor!

Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, asansör ve teleferik projelerinin Anıtlar Yüksek Kurulu'nun önünde olduğunu belirtti. Yılmaz, Kapadokya Bölgesi'nin girişindeki Ihlara Vadisi'nin dünyanın önde gelen büyük kanyonuna sahip olduğunu söyledi.

Dim Vadisi muhtarları Ak Köprü için Menderes Türel'e teşekkür etti!

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde bulunan Dim Vadisi’nde yer alan 12 mahalle muhtarı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek yapılacak olan ‘Ak Köprü” ve yatırımlar için teşekkür etti.

Kelebek Vadisi turistlerin yeni gözdesi olacak!

Tanıtım toplantısında konuşan Selçuklu Belediye Uğur İbrahim Başkanı Altay, "Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi, Konya'ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden biri olacak" dedi.

Kapadokya Ihlara Vadisi'ne turist ilgisi artıyor!

Kapadokya'da turistlerin en fazla ziyaret ettiği yerlerden Aksaray Ihlara Vadisi'nin ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor. Ihlara Vadisi, Kapadokya'ya gelen turistlerin görmek istediği ilk 3 noktadan biri.

Kapadokya Ihlara Vadisi'ni 183 bin 941 turist ziyaret etti!

Kapadokya'da turistlerin en fazla ziyaret ettiği alanlar arasında yer alan Ihlara Vadisi'nin ziyaretçi sayısı her geçen yıl arttığı bildirildi.

'Ceneviz Vadisi' Ihlara'ya rakip!

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesindeki Ceneviz Vadisi, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kapadokya'daki Ihlara Vadisi'ne alternatif olacak. Belediye Başkanı Yürekli, çalışmalar hakkında bilgi verdi...

Ihlara Vadisi Özel Çevre Koruma Planı tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı jeolojik özellikleriyle açık hava müzesini andıran Ihlara Vadisi Özel Çevre Koruma Planı’nı tamamladı. Plana göre vadide büfe ve çay bahçesi açılabilecek.

Akademisyenler Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ni inceledi!

tüm ilçelerden ziyaretçi çekecek olan Beylikdüzü Yaşam Vadisi, akademisyenlerin de incelemesi altında. Beylikdüzü Belediyesi, 1. Etap’ın peyzaj düzenlemelerini geliştirme adına Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Prof. Dr. Mustafa Var’ı ilçede ağırladı.

Rize Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Rize’de inşa edilen Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi.

Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 17 Mart'ta Bilişim Vadisi'ni ziyaret edecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Silikon Vadisi'nde bazı firmaları ziyaret edecek, şirket yöneticilerini Gebze'de kurulacak Bilişim Vadisi'ne davet edecek.

Ihlara Vadisi ziyaret Haberi

Ihlara Vadisi ziyaret


Dünyanın önemli kanyonları arasında yer alan Ihlara Vadisi'ni ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısı, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 10 artışla 344 bin kişiye ulaştı. 


Türkiye'de kültür turizmi alanında en çok ziyaret edilen yerler arasında bulunan Kapadokya bölgesi bu yıl genel olarak toplam 2.5 milyon yerli ve yabancı turistin akınına uğradı. 


Kapadokya bölgesinde en çok ziyaret edilen illerden Aksaray'a 853 bin 643 turist geldi. Geçen yıl Aksaray'a gelen yerli ve yabancı turistin en çok tercih ettiği yer ise 344 bin 418 kişiyle Ihlara Vadisi oldu. Ihlara'yı Manastır Vadisi'nden sonra 240 bin kişiyle Sultanhanı Kervan Sarayı, 163 bin 925 kişiyle Saratlı Yeraltı Şehri, 73 bin kişiyle Öresin Han Kervansarayı ve 12 bin kişiyle Gaziemir Yeraltı Şehri takip...