13 / 05 / 2024

İhlas Armutlu Apart Otel

İhlas Armutlu Apart Otel

İhlas Holding, Yalova Armutlu'da yer alan İhlas Tatil Köyü'nün yanındaki parselde apart otel inşa edecek. İhlas Armutlu Apart Otel projesi 450 odalı olarak planlandı.

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

İhlas Armutlu Panorama 2 daire fiyatları!

İhlas Armutlu Panorama 2.etap daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 450 daireden oluşan İhlas Armutlu 2.etap, bu yılın ikinci yarısında teslim ediliyor...

Kentplus Yalova Armutlu fiyatlar!

Kentplus Yalova Armutlu fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Emay İnşaat'ın Kentplus Yalova projesinde 36 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor...

Armutlu’da riskli dönüşüm kararı!

İstanbul’da Sarıyer’e bağlı Armutlu (Fatih Sultan Mehmet Mahallesi), 2012 yılında alınan ‘riskli alan’ kararının Danıştayca iptalinin ardından, dün ikinci kez ‘riskli alan’ ilan edildi.

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Taksim 9 Apart Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim 9 Apart Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Muhsin Özden tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.8 milyon TL'ye satılıyor!

Fethiye 2. İcra Dairesi, Muğla İli Fethiye İlçesi'ndeki Apart Inn Hotel'i 3.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Armutlu Kentplus Yalova teslim tarihi!

Armutlu Kentplus Yalova projesi TOKİ iştiraki EPP desteğiyle, Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

İstinye Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 daire 5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer İstinye'de yer alan Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 apart birimi satışa çıkarıyor. İhalenin satış bedeli 5 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Öğrenciler için ev ve apart kiraları belli oldu!

Üniversiteyi şehir dışında okuyan öğrencilerin ev ve apart kiraları belli oldu. Ev kiraları 300 ile en ucuz Antalya’da, 3 bin 500 TL ile en pahalı İstanbul’da iken yeme içme, elektrik ve internet dahil apartlar ise aylık 650 TL’den başlıyor.

TOKİ Armutlu'da yerel mimaride 130 konut inşa edecek!

TOKİ Yalova’nın Armutlu ilçesine inşa edeceği 130 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 30 Haziran’da yapılan ihale kapsamında ayrıca cami ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi bugün!

TOKİ Yalova İli, Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 adet konut, 1 adet büfe, 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

Armutlu Panaroma Cafe açılış için gün sayıyor!

Armutlu Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Panaroma Cafe 4 aydır süren çalışmaların ardından Ramazan Bayramı sonrasında açılıyor. Kafe vatandaşlar ve turistler için oturup vakit geçirilebilecek bir mekan olarak tasarlandı.

İhlas Armutlu Apart Otel Haberi

İhlas Armutlu Apart Otel


İhlas Holding, Yalova Armutlu'da yer alan İhlas Tatil Köyü'nün yanındaki parselde apart otel inşa edecek. İhlas Armutlu Apart Otel projesi 450 odalı olarak planlandı.


36 milyon 50 bin TL'ye mal olacak İhlas Apart Otel projesi 37 bin 550 metrekare alanda inşa edilecek. Armutlu Tatil Köyü Apart Otel projesinin 2 yılda tamamlanması hedefleniyor.


Yılın 12 ayı da hizmet verecek olan Armutlu Tatil Köyü Apart Otel projesinde Türk Hamamı, Fin Hamamı, Sauna gibi olanakların yer alacağı kür merkezi, resepsiyon ve otopark bölümleri olacak.


İhlas Holding'in termal köy niteliğindeki Armutlu Tatil Köyü, 2004 yılının ilk yarısında hizmete girmişti. 11 blokta 1.686 daireli olan Armutlu Tatil Köyü'nün tamamı deniz manzaralı.



Gülcihan...