11 / 05 / 2024

ihlas inşaat Bizim Evler 6 Avcılar

ihlas inşaat Bizim Evler 6 Avcılar

Bizim Evler 6 projesinde çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Bizim Evler 6 Avcılar iletişim numarası 0212 406 10 00...

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Lübnan'da inşaat gereksinimleri nedeniyle dayanışmaya ihtiyaç var!

AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Lübnan'da inşaat gereksinimleri sebebiyle hem uluslararası camianın hem bizim dayanışmamıza her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulacağını belirtti...

Galataport'un inşaatına 'Survivor' molası!

Survivor finalinin yapılacağı yer açıklandı. Survivor 2020’de finalin Galataport'ta yapılacağını söyleyen Acun Ilıcalı, ''Galataport'un inşaatına bizim için ara verildi, finalimiz için hazırlanıyor'' dedi.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Bizim Mahalle 2. Etap'ın inşaatı başladı!

Emlak Konut'un Ekim 2017'de ihalesinhi yaptığı Bizim Mahalle 2. Etap, Dağ Mühendislik imzası ile inşa ediliyor. Projenin inşaat çalışmaları başladı...

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Adnan Polat: Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Polat, "bizim Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var. Yaz başı başlayacağız. O iki projenin toplam büyüklüğü de bizim Piyalepaşa İstanbul projemiz kadar var." dedi. 

Türkiye’nin petrolü inşaat!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, "En ileri teknolojileri inşaat sektörüne taşıyacağız. İnşaat sektörü bizim petrolümüzdür. İleri teknolojiyle inşaatçılık yapıp dünyada oyun kurucu olmamız lazım" dedi…

Bizim Mahalle 2. Etap'ta inşaat 2018'in ilk yarısında başlayacak!

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesinin kazanan Dağ Mühendislik proje çalışmalarına devam ediyor. Yer tesliminin yapıldığı projede inşaatın Mart-Nisan ayı gibi başlaması planlanıyor. 

Bizim Mahalle 2. Etap'ta inşaat başlıyor!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap için Dağ Mühendislik'e bugün yer teslimini yaptı. Projenin inşaat çalışmaları için düğmeye basıldı...

Bizim Evler 8'in inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından Avcılar Firuzköy'de inşa edilecek Bizim Evler 8 projesinin ruhsatı alındı. Projenin inşaatı yıl sonunda başlayacak.

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi imzası ile Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilecek olan İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım ayında başlayacak.

ihlas inşaat Bizim Evler 6 Avcılar Haberi

ihlas inşaat Bizim Evler 6 Avcılar

Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Bizim Evler 6 projesinde satış süreci devam ediyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan proje İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından inşa ediliyor.


Bizim Evler 6 Avcılar iletişim numarası 0212 406 10 00. Projenin satış ofisiyle iletişime geçmek istiyorsanız bu numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Bizim Evler 6 Avcılar projesinin yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlandı. Projede fitness center, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve sauna bulunuyor.


Bizim Evler 6 projesindeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 1267 tane daire yer alıyor. 


Bizim Evler 6 Avcılar iletişim

Telefon 0212 405 10 00

Web Adresi: www.bizimevler.com.tr

Esra Nur...