29 / 04 / 2024

Galataport'un inşaatına 'Survivor' molası!

Galataport'un inşaatına 'Survivor' molası!

Survivor finalinin yapılacağı yer açıklandı. Survivor 2020’de finalin Galataport'ta yapılacağını söyleyen Acun Ilıcalı, ''Galataport'un inşaatına bizim için ara verildi, finalimiz için hazırlanıyor'' dedi.



Survivor'da final günü adım adım yaklaşırken Acun Ilıcalı, Survivor finalinin Galataport'ta yapılacağını açıkladı. Survivor 2020’de finale az bir zaman kalırken Galaport'ta hazırlıklar başladı.

Turizmin yeni merkezi

Kültür-sanat merkezleri, dünya standartlarında bir kruvaziyer terminali, otel, farklı çeşitli markalar, kafeler, restoranlar, ofis alanlarının yer alacağı bir alan olarak planlanan Galataport projesinin turizm merkezi haline gelmesi planlanıyor. 

Karaköy sahil şeridinde yükseliyor

Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer alan bir liman ve kentsel dönüşüm projesi olarak öne çıkıyor. Proje yaklaşık 200 yıldır erişime kapalı olan Karaköy sahil şeridinde inşa ediliyor.

Galataport'ta inşaat durdu

Survivor 2020’de finalin Galataport'ta yapılacağını söyleyen Acun Ilıcalı, Galataport projesinde inşaat çalışmalarına başlanacak. Proje alanı Survivor finali için hazırlanıyor. Finalin ardından inşaat kaldığı yerden devam edecek.

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

Galataport'ta sona yaklaşıldı!

 

 


Geri Dön