09 / 05 / 2024

İhlas Madencilik ruhsatları

İhlas Madencilik ruhsatları

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Mesken Yapı İnşaat ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Yapı İnşaat ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Uçar, Zeliha Uçar Tokay, Emin Araz, Gökhan Özen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Bakırköy, Florya, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Gündoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Bahçelievler Mahallesi, İzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

İlyada Madencilik İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyada Madencilik İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüdai Durmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyfi Peçen, Serkan Baştuğ tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Madencilik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Petrol Madencilik Özel Sağlık Hizmetleri Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Mehmet Eyyüp, Beşir Acar tarafından kuruldu.

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Otomotiv Oto Kiralama Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Beşir Acar, Mehmet Eyyüp Günaşan tarafından kuruldu.

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

Rok Grup Madencilik Dış Ticaret İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Rok Grup Madencilik Dış Ticaret İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ömer Faruk Candemir, Necmi Süleyman Candemir Şube Müdürlüğü'nde 19 Aralık'ta kuruldu.

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezahat Karaman, Ali Okan Karaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Çekmeköy'de kuruldu.

İhlas Madencilik ruhsatları Haberi

İhlas Madencilik ruhsatları

İhlas Gayrimenkul Proje Gelitşirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rödovans sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 


İhlas Gayrimenkul Proje Gelitşirme'nin 14 Nisan 2017 tarihinde yapılan genel kurulda almış olduğu karar sonucu faaliyet konusunu yeni faaliyet alanları ile geliştirmiş olup, sahip olduğu madencilik ruhsatlarını İhlas Madencilik yürürlükteki mevzuatlara uygun olarak devredeceğini açıklamıştı. Bu kapsamda Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.


İştirak şirketi İhlas Madencilik'le ilgili sahada yapacağı rezerv tespit çalışmaları akabinde tesis kurarak üretime geçmeyi planlanıyor. Yapılan sözleşme gereği üretime başlandıktan sonra aylık olarak üreteceği cevherin ortalama tenör ve toplam tonaj değerinin yüzde 7'si oranında İhlas Gayrimenkul'e pay verecek.

İhlas Gayrimenkul Proje Gelitşirme'nin KAP açıklaması:
Şirketimiz, 14.04.2017 tarihinde...