11 / 05 / 2024

İhlas Madencilik sermayesi

İhlas Madencilik sermayesi

İhlas Madencilik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bilgi yayınladı.

İhlas Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün 665 milyon 538 bin 887 TL olan çıkarılmış sermayesi tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 334 milyon 461 bin 113 TL (yüzde 50,25418 oranında) artırılarak 1 milyar TL'ye çıkarıldı. 

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul'ün sermayesi 140 milyon TL'ye çıkarıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 14 Nisan 2017'de genişlettiği faaliyet konusu kapsamında yapılacak yeni yatırımlar için sermayesi 140 milyon TL'ye çıkarıldı...

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Gündoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Bahçelievler Mahallesi, İzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Yabancı gayrimenkul sermayesi 5 milyar dolar olacak!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Türkiye’ye doğrudan giren toplam yabancı ticari, kurumsal ve bireysel gayrimenkul sermayesi bu yıl 5 milyar dolar olacak" dedi...

İlyada Madencilik İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyada Madencilik İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüdai Durmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyfi Peçen, Serkan Baştuğ tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Madencilik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Petrol Madencilik Özel Sağlık Hizmetleri Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Mehmet Eyyüp, Beşir Acar tarafından kuruldu.

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Otomotiv Oto Kiralama Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Beşir Acar, Mehmet Eyyüp Günaşan tarafından kuruldu.

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

Rok Grup Madencilik Dış Ticaret İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Rok Grup Madencilik Dış Ticaret İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ömer Faruk Candemir, Necmi Süleyman Candemir Şube Müdürlüğü'nde 19 Aralık'ta kuruldu.

İhlas Madencilik sermayesi Haberi

İhlas Madencilik sermayesi

İhlas Madencilik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin, borsanızda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini etkileyebilecek düzeyde, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığı hususunu bilgilerinize arz ederiz.  


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-15.1 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.  


Şirketimizin, borsanızda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini etkileyebilecek düzeyde, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığı hususunu bilgilerinize arz ederiz.  


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-15.1 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin...