11 / 05 / 2024

İhsaniye Barajı temeli ne zaman atılacak

İhsaniye Barajı temeli ne zaman atılacak

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geride kalan 11 yılda 1,2 milyar lira yatırım yaptıklarını, İhsaniye barajının temelinin ise Cuma günü atılacağını söyledi.

İhsaniye Barajı yıl sonu tamamlanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Kocaeli'de inşa edilen İhsaniye Barajı'nın bu yıl bitirilmesi hedefleniyor...

Karamürsel İhsaniye Barajı'nda sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'de inşa edilen Karamürsel İhsaniye Barajı'nın yapımı devam ediyor. Sona yaklaşılan barajın yüksekliği 69 metre, uzunluğu 203 metre olacak.

İzmir Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı!

İzmir Kemalpaşa'da yapılması planlanan Yiğitler Barajı için temel atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

Yiğitler Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşalılara sözünü verdikleri Yiğitler Barajı'nın temelini bugün atıyor.

Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle atıldı

Kırık Barajı'nın temeli atıldı!

Kastamonu'da inşa edilecek olan Kırık Barajı’nın temeli bugün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Tokat Alpu Barajı'nın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan ve temeli 20 sene önce atılan Alpu Barajı'nın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Çatalca İhsaniye Cami'nin temeli atıldı!

İhsaniye Mahallesindeki eski caminin yaşanan yangın sonrası kullanılamaz duruma gelmesinin ardından, Çatalca Belediyesi tarafından yapılan yeni caminin temeli törenle atıldı.

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

İhsaniye Barajı’nın temeli Cuma günü atılıyor!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geride kalan 11 yılda 1,2 milyar lira yatırım yaptıklarını, İhsaniye barajının temelinin ise Cuma günü atılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'ta 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı!

DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın da Adatepe Barajı'nda gerçekleştirilen ve toplu temel atma programında yer alan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Konuşmalarından ardından, 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı.

Akçakoca Sarıyayla Barajı'nda sona gelindi!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 2013 yılı Ağustos ayında temeli atılan Sarı yayla İçme Suyu Baraj inşaatında son 12 metreye gelindi. Baraj Kasım ayı sonunda teslim edilecek.

Alanya Yeniköy Barajı'nın temeli atıldı!

Antalya’nın Alanya ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde inşasına başlanacak olan Yeniköy barajının temel atma töreni Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

İhsaniye Barajı temeli ne zaman atılacak Haberi

İhsaniye Barajı temeli ne zaman atılacak

2016 yılının ilk il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya katılarak bir sunum yapan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geride kalan 11 yılda 1,2 milyar lira yatırım yaptıklarını, İhsaniye barajının temelinin ise Cuma günü atılacağını söyledi.


Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen il koordinasyon toplantısı, Valilik Akçakoca Salonu’nda yapıldı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya, 12 ilçe kaymakamı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, daire müdürleri ve ilgili kurumlar katıldı. 2015 yılı kamu yatırımları 4. dönem değerlendirme toplantısında konuşan Vali Güzeloğlu, terör operasyonlarında şehit olan asker ve polislere Allah’tan rahmet diledi.


382 PROJEYE 1 MİLYAR TL HARCANDI


2015 yılı kamu yatırımları kapsamında 40 kuruluş, 763 proje yaparken bugüne kadar bitirilen 382 projeye, 1 milyar 218 milyon 652 bin...