28 / 04 / 2024

ihtiyaç

ihtiyaç

Saat 22'den sonra hesaplarınıza 30.000 TL yatacak! Bu bankalarda hesabı olanlar şimdi kontrol etsin

Nakit ihtiyacı olanlar için 125 bin TL’ye kadar kredi imkanı! Geri ödemeyi nasıl yapacağınızı siz seçiyorsunuz!

Vakıfbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 3.000 TL’den 125.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunan ¨İhtiyaç Kredisi Kampanyası¨nı duyurdu. İşte detaylar...

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL'ye varan promosyon verilecek!

Maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi seçen emekliler, kampanya kapsamında hiçbir ek koşul olmadan nakit promosyon kazanıyor.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bu bankada ödemeler 3 ay erteleniyor!

Akbank üzerinden başvuru yapan ve kredi onayı alan vatandaşlar, 3 ay ertelemeli olarak banka üzerinden nakit kredi kullanabilecek.

Kurban Bayramı öncesi büyük destek! Çocuklara bayramlık parası dağıtılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 20 bin çocuk için 300’er TL’lik destek çekleri dağıtacağını duyurdu.

Gönüllü Trabzonsporlular Platformu'ndan ihtiyaç sahiplerine kira yardımı!

Gönüllü Trabzonsporlular Platformu, ihtiyaç sahibi ailelerin kira borçları ile faturalarını ödedi...

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

İnşaat sektöründe kalıcı teşviklere ihtiyaç var! 

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, koronavirüs salgınının inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Kaya, inşaat sektöründe kalıcı teşviklere ihtiyaç olduğunu belirtti...

İhtiyaç sahiplerine yardım ödemeleri başladı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılacak nakdi destek ödemesi doğum yılının son rakamı 0 ve 5 olanlarla başladı.

PTT 2 milyon ihtiyaç sahibine biner lira ödemeye yarın başlayacak!

İstanbul PTT Bölge Başmüdürü Selahattin Ekinci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye biner liralık ödemenin yarından itibaren verilmeye başlayacağını söyledi.

Kategori mağazacıları, temel ihtiyaçlar dışındaki perakende noktalarının kapatılmasını bekliyor!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, temel ihtiyaçlar dışında tüm perakende noktalarının kapatılması kararının kamu otoriteleri tarafından ivedilikle verilmesini beklediklerini dile getirdi.

Elazığ'da hasarlı ev sahiplerinin nakliye ihtiyaçları karşılanıyor!

Jandarma Genel Komutanlığı, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde depremden etkilenenlerin ihtiyaçlarını gideriyor. Ekipler, hasarlı ev sahiplerinin nakliye ihtiyaçları karşılıyor.

İNG Bank'tan ihtiyaç ve konut kredisi faizlerinde kampanya!

İNG ihtiyaç ve konut kredi faiz oranları için kampanya uyguladı. Banka sigortalı ürünü kapsamında konut kredisi için de ihtiyaç kredisi için de aylık yüzde 0.94 faiz oranı sunuyor...

Antalya Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere konteyner ev!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara konteyner ev yardımı yapıyor.

Nevşehir'de lise öğrencileri ihtiyaç sahibi ailenin evini yeniledi!

Nevşehir'in Gülşehir'de Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, mahalle muhtarıyla beraber inceledikleri ihtiyaç sahibi bir ailenin evini yeniledi.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik ev yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

VakıfBank konut ve ihtiyaç kredisi faizlerini düşürdü!

Konut ve ihtiyaç kredilerinin faizlerinde indirim yapan VakıfBank, maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizini 60 ay vadeye kadar yüzde 1.49'dan yüzde 1.45'e indirdi.

Yaşlı bakım evlerine ihtiyaç artıyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Şahin, "2040 yılında 55 yaş üstü nüfusun binde 2,2'sinin yaşlı bakım evlerinde kalacağı varsayıldığında minimum 33 bin kişilik kapasiteye ihtiyaç duyulacağı öngörülüyor" diyor...

ihtiyaç Haberi

ihtiyaç

Saat 22 sonrasında 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara, QNB Finansbank ve Akbank tarafından başlatılan kampanya ilanıyla, hızlı bir şekilde ödeneceği açıklandı. Haftasonu paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredileri, istediğiniz zaman ödenecek.

QNB Finansbank ve Akbank tarafından başlatılan kampanyada 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve onaylanan kredileri de hesabınızı hemen aynı gün içinde yatırarak kullanabileceksiniz. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

QNB Finansbank ve Akbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda, şubelere gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalar üzerinden diledikleri zaman başvuru yapabiliyor. QNB Finansbank, özellikle ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara cep telefonları üzerinden SMS ile hemen kredi onayı vereceğini ve onaylanan tutarı da hemen...