10 / 05 / 2024

ikametgah değişikliği dilekçesi

ikametgah değişikliği dilekçesi

Nüfus Hizmetleri Kanunu gereğince her vatandaşın tek bir ikametgah adresinin bulunması gerekiyor. Değişiklik halinde bir dilekçe ile beyan veriliyor. İşte ikametgah değişikliği dilekçesi 2015...

İkametgah değişikliği dilekçe örneği!

Bilinen iş veya ikamet yeri adreslerini değiştiren kimselerin, yeni adreslerini vergi dairesine bildirmeleri gerekiyor. Peki, ikametgah değişikliği dilekçesi nasıl yazılır? İşte ikametgah değişikliği dilekçe örneği...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Rumelihisarı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1480 Ada, 14 Nolu Parsel Millet Bahçesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi Millet Bahçesi 1. Etabına (Eyüp İlçesi Alibeyköy Mahallesi 2 Ada 67 Parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Adres değişikliği dilekçesi örneği!

Bilinen iş veya ikamet yeri adreslerini değiştiren mükelleflerin vergi dairesine dilekçe vermeleri gerekiyor. Peki adres değişikliği dilekçesi nasıl yazılır? İşte adres değişikliği dilekçesi örneği...

Kartal Millet Bahçesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Kartal İlçesi Esentepe ve Çavuşoğlu Mahalleleri Millet Bahçesi ve Çevresine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Çatalca Millet Bahçesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Millet Bahçesi Projesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Güngören Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Millet Bahçesi Projesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Zeytinburnu Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, Millet Bahçesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Halkalı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, Millet Bahçesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıktı.

Başakşehir Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi, Millet Bahçesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

ikametgah değişikliği dilekçesi Haberi

ikametgah değişikliği dilekçesi

İkametgah değişikliği dilekçesi 2015!

5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu gereğince her vatandaşın tek bir ikametgah adresinin bulunması gerekiyor. Kayıtlı adres bilgilerinin taşınma gibi durumlarda değişmesi halinde, belli bir süre içinde bildirim verilmesi gerekiyor.


Bu bildirim, yerleşim yeri adres değişiklikleri yirmi iş günü içinde nüfus müdürlüklerine, adrese dayalı hizmet veren kurumlara (su idaresi gibi) ya da dış temsilciliklere yapılıyor. İkametgah değişikliği dilekçesi örneği aşağıda yer alıyor:


İkametgah değişikliği dilekçesi örneği:


..../..../......

...................... VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

Daireniz .............................. vergi kimlik numaralı mükellefiyim. Faaliyetimi Daireniz yetki alanında bulunan ........................ adresinden ..../....../2015 tarihinden itibaren, yine Daireniz yetki alanında bulunan ........................................................ adresine taşımış bulunmaktayım.


Adres değişikliğinden dolayı gerekli işlemlerin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

AD, SOYAD / ÜNVAN

..................


İMZA

...............


ADRES:

..............


TEL :

...............

E-POSTA :

...............


İkametgah idari para cezası ne kadar?



Işıl Seren...