04 / 05 / 2024

İkarus inşaat 2 nerede

İkarus inşaat 2 nerede

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

Horadiz ve Ermenistan arasındaki demiryolu inşaatı 2.5 yılda tamamlanacak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, kurtarılan topraklarda Horadiz'den Ermenistan sınırına kadar demir yolu inşaatına çoktan start verdiklerini, bu hattın en geç 2,5 senede içinde faaliyete alınacağını belirtti. 

İnşaat 2. çeyreği gerileme ile kapattı!

Hazır Beton Endeksi 2019 Haziran Ayı Raporu’ndaki bütün endeks değerleri, inşaat sektöründe mevcut ve beklenen faaliyet düzeyinin yeterli olmadığını ortaya koydu. Rapor, sektörde bir canlanma belirtisi bulunmadığına işaret etti...

AKM'nin inşaatı 2 yıl içerisinde tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın, yıkımı sırasında "Sözünü aldım, 2019'un ilk çeyreğinde bitecek” dediği Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı 2 yıl içerisinde tamamlanacak.

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

İnşaat malzemelerinin fiyatı Ağustos 2018'de yüzde 2,14 arttı!

İstanbul Ticaret Odası'nın verilerine göre, Ağustos 2018’de toptan fiyatlar aylık bazda bir önceki aya göre inşaat malzemeleri grubunda yüzde 2,14 arttı...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi Haziran'da yüzde 2,5 geriledi! 

Türkiye İMSAD Ağustos 2018 Sektör Raporu’nu yayınladı. Raporda yayınlanan verilere göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Haziran ayında yüzde 2,5 geriledi.

2. sınıf inşaat maliyetleri 2019!

Kalite anlamında lüks ve 1. sınıf inşaattan sonra gelen inşaat türü olan 2. sınıf inşaatın 2019 yılında uygulanacak metrekare bedelleri belli oldu. İşte 2. sınıf inşaat maliyetleri 2019..

İnşaat sektörü güven endeksi Temmuz'da yüzde 2,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi bir önceki ayda 75,3 iken Temmuz'da yüzde 2,4 artarak 77,1 değerine çıktı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4 azaldı!

Haziranda hizmet sektörü güven endeksi yüzde 0,8, perakende ticaret sektörü güven endeksi yüzde 2,8 ve inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4 azaldı.

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

Uşak Eşme'de 14.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi 2 Nisan'da!

Uşak Eşme Belediyesi, konut imarlı 6 arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat ihalesi, 2 Nisan'da gerçekleşecek..

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

Bizim Mahalle 2. Etap'ta inşaat 2018'in ilk yarısında başlayacak!

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesinin kazanan Dağ Mühendislik proje çalışmalarına devam ediyor. Yer tesliminin yapıldığı projede inşaatın Mart-Nisan ayı gibi başlaması planlanıyor. 

İkarus inşaat 2 nerede Haberi

İkarus inşaat 2 nerede

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi adres: Ümraniye, Alemdağ Caddesi, Yeni İstanbul Çarşısı C Blok...