04 / 05 / 2024

İkarus trafik 2 şirketi adres

İkarus trafik 2 şirketi adres

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Zorunlu trafik sigortası aylık artış oranları açıklandı...

Zorunlu trafik sigortası aylık azami prim yükseliş oranı, 2024 senesinin ilk 4 ayı için yüzde 5 olarak kaydedildi. Bu oran, 2023'ün mayıs ayından itibaren aylık yüzde 2 olarak yapılıyorudu. İşte haberin detayları...

Trafik cezası olanlar dikkat! 4.538 liralık borç 2.765 liraya iniyor!

Yapılandırma yasası resmen yürürlüğe girdi. 31 Mayıs’a kadar sürecek yapılandırma başvurularında trafik cezası borcunun peşin ödenmesi durumunda anaparada yüzde 25 indirim yapılacak. Enflasyon farkının da yüzde 90’ı silinecek ve bu sayede 4.538 liralık borç yapılandırma sonrasında 2.765 liraya inece

Otomobili olanlar dikkat: Yeni zam kapıda! Trafik sigortasına Eylül zammı geliyor

Aylık ortalama yüzde 1-1,5 zam yapılan, sonra da 2,25’e yükseltilen trafik sigortası primlerine yapılan artış oranı Eylülden itibaren yüzde 4,75’e çıkıyor. Basamak basamak sigorta primlerinin ücreti ne olacak?

25 milyon araç sahibine kötü haber geldi! Trafik sigortasına her ay otomatik zam yapılacak!

25 milyon araç sahibine kötü haber geldi. Geçtiğimiz Şubat ayında yüzde 20 oranında zamlanan zorunlu trafik sigortasına her ay düzenli olarak yüzde 2.25 otomatik zam yapılacak ve böylelikle yıllık zam yüzde 51’i bulacak.

Bilkent Şehir Hastanesi çevresinde trafik akışı yeniden düzenlenecek!

Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yeni yol çalışmalarıyla trafik akışı yeniden düzenlenecek.Çalışmaların 2 yıl sürmesi planlanıyor.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

Şanlıurfa Karaköprü’ye 2 yeni köprü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan ve Karaköprü'de bulunan sulama kanalları üzerine yapacağı 2 adet çelik köprünün inşaatına başladı.

Ankara'da İstasyon Caddesi'ndeki trafik çilesine çözüm!

Büyükşehir ve Etimesgut belediyeleri, günde 100 bin aracın ‘tampon tampona’ ilerlediği 4.5 kilometrelik İstasyon Caddesi’nin trafik çilesini bitirmeye çalışıyor. 2 yeni proje üzerinde duruluyor.

Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı 46,2 milyona ulaştı!

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan Ocak-Ekim 2014 trafik verilerine göre, Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı bu yılın ocak-ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,7 artarak 46,2 milyona ulaştı.

THY yolcu sayısı 46,2 milyona ulaştı!

Ocak-Ekim 2014 trafik verilerine göre Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı bu yılın ocak-ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,7 artarak 46,2 milyona ulaştı.

İkarus trafik 2 şirketi adres Haberi

İkarus trafik 2 şirketi adres

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi adres: Ümraniye, Alemdağ Caddesi, Yeni İstanbul Çarşısı C Blok...