27 / 04 / 2024

İkarus trafik 3 şirketi adres

İkarus trafik 3 şirketi adres

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini'ye Nisan zammı resmen geldi! Bu ay kaç TL? 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar ve artan trafik yoğunluğu elektrikli araçlara talebi artırdı. Peki Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini'nin Nisan fiyatı ne kadar oldu? Greta Mini'ye Nisan zammı resmen geldi! Bu ay kaç TL? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

3. havalimanı hava trafik kontrol kulesinin temeli atıldı!

Pininfarina ve Aecom tarafından tasarlanan İstanbul Üçüncü Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

3. Havalimanı'nın Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin temeli atıldı!

Yolcu kapasitesi itibarıyla dünyanın en büyük havacılık merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda lale figüründen esinlenerek tasarlanan Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin temeli atıldı

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kervan ve Furkan Eryiğit ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap çalışmaları başladı!

İBB, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.

3. havalimanı kule tasarımını AECOM ve Pininfarina yapacak!

3. havalimanının Hava Trafik Kontrol Kulesi için dünyanın alanında önemli isimlerinin katıldığı konsept tasarım yarışması sonuçlandı. Akçayoğlu, Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na simgesel anlamda çok şey katacağını belirtti.

İkarus trafik 3 şirketi adres Haberi

İkarus trafik 3 şirketi adres

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi adres: Ümraniye, Alemdağ Caddesi, Yeni İstanbul Çarşısı C Blok...