27 / 04 / 2024

Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini'ye Nisan zammı resmen geldi! Bu ay kaç TL? 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini'ye Nisan zammı resmen geldi! Bu ay kaç TL? 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar ve artan trafik yoğunluğu elektrikli araçlara talebi artırdı. Peki Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini'nin Nisan fiyatı ne kadar oldu? Greta Mini'ye Nisan zammı resmen geldi! Bu ay kaç TL? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi...



Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları uzun zamandır sık sık değişiyor. Zam ve indirim haberleriyle gündem olan akaryakıt fiyatları ile artan trafik yoğunluğunun ardından vatandaşlar çözüm olarak elektrikli araçlara yöneldi. 

Bugün, elektrikli araçlar arasında sıklıkla araştırılan ve Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesine sahip olan Yuki Greta Mini modelinin özelliklerini ve Nisan fiyatlarını tek tek listeledik.

Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini ye Nisan zammı resmen geldi! Bu ay kaç TL? 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Elektrik enerjisi sayesinde tek priz ile kolayca şarj edilebilme özelliğine sahip Yuki Greta Mini, akaryakıt masrafları ile trafik sorununa bir çözüm olarak dikkatleri çekiyor. 

Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini, fosil yakıt kullanmıyor ve böylece çevre kirliliğine de geçit vermiyor. 

Sağladığı yakıt tasarrufuyla ön plana çıkan elektrikli Yuki Greta Mini'ye vatandaşlar yoğun talep gösteriyor. 

Peki, kolay kullanımıyla en çok tercih edilen elektrikli araçlar arasında olan Yuki Greta Mini'nin özellikleri neler, Nisan 2023 ayı fiyatları ne kadar, kaç lira? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön