30 / 04 / 2024

Ikea Kartal adres

Ikea Kartal adres

Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Yılsan Holding arazisi üzerinde yükselecek olan proje Maya İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Ikea Kartal nerede?

Ikea Kartal iletişim!

Ikea Kartal iletişim bilgileri 0212 350 11 00 olarak belirlendi. Maya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan proje İsveç markası olan Ikea'nın 3. mağazası olarak Kartal'da yükselecek.

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Esentepe DKY Ada açık adres!

"Ada Kartal'a geliyor" sloganıyla basına tanıtılan Esentepe DKY Ada Evleri 796 daireden meydana geliyor. Esentepe DKY Ada açık adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Deluxia Park Kartal satış ofisi!

Deluxia Park Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Deluxia Park'ta teslimler Haziran 2020'de yapılıyor...

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Adres Koru Evleri satış fiyatları 2017!

Sancaktepe Adres Koru Evleri projesi 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. İşte Adres Koru Evleri satış fiyatları 2017...

Optimum Kartal projesi adres!

Toplam 110 adet daire ve ticari ünitelerden oluşan Optimum Kartal projesi 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. İşte Optimum Kartal projesi adres...

Kartal Rotamavi adres!

'Kartal'da mavisi bol bir yaşam için rotamızı belirledik' sloganıyla tanıtılan Kartal Rotamavi projesinde ön talep toplanıyor. Kartal Rotamavi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi!

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstmarina Kartal'da dairelerin metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Referans Towers Kartal satış ofisi!

Referans Towers Kartal satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Referans Kartal Towers projesinde fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor...

Anatolium Marmara AVM Kartal’da açılıyor!

MAYA Grubu’nun sahip olduğu AVM zinciri markası Anatolium Alışveriş Merkezleri'nin 3. Halkası Kartal'da açılıyor. Franchise haklarının MAYA Grubu’nda olduğu IKEA Türkiye’nin 6. mağazası da projede yerini alacak.

Asia Park Evleri Kartal satış ofisi!

Asia Park Evleri Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asia Park Kartal'da 2+1 dairelerin fiyatları 473 bin liradan başlıyor...

Ikea Kartal adres Haberi

Ikea Kartal adres

Ikea Kartal projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Maya İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Ikea mağazasının Türkiye'deki 3. mağazası olarak yükseliyor. 


Ikea Kartal projesinin detayları daha henüz belli olmadı. Projenin ofis ya da konut mu olarak tasarlanacağı henüz belli değil. 


Ikea Kartal nerede?

Ikea Kartal projesi D-100 Kuzey yan yolu üzerinde yer alan proje Kartal Adalet Sarayı'na ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor. Proje 2016 yılının sonunda hizmete girecek.


Ikea Kartal iletişim!

Tel:0212 350 11 00

Web: http://www.maya.com.tr/

Tülay...