27 / 04 / 2024

IKEA koleksiyonları

IKEA koleksiyonları

Dünyanın en önemli varlıkları olan çocuklar için en iyisini düşünen IKEA, çocuklar büyüdükçe değişen ihtiyaçlarına uygun ürünler tasarlıyor.

IKEA Sevgililer Günü'ne özel yeni öneriler sunuyor!

Yılın en romantik günü yaklaşıyor. 14 Şubat “Sevgililer Günü”nünü evde, sevdikleriyle birlikte geçirmeyi tercih edenlere, IKEA bu yıl birbirinden hoş öneriler sunuyor.

IKEA yeni koleksiyonunu hayata geçiriyor!

İyi kaliteyi iyi fiyatla sunan, konfor ve fonksiyonelliği tasarımla buluşturan IKEA, her yeni koleksiyonla, günlük hayatı daha güzel ve kolay hale getirecek fikirler sunmaya devam ediyor.

Porland’dan baharı sofranıza taşıyacak Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi

Porland sofra serilerinin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Porland Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları  21 Mart 2023 fiyat listesi...

Avva Sonbahar Kış koleksiyonlarında ekstra yüzde 30 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Avva fiyat listesi

Türkiye’de ‘smart casual’ yaklaşımının erkek giyim kategorisinde öncüsü olan Avva Sonbahar/Kış koleksiyonlarında sepette ekstra yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva’nın indirimli ürünlerinin bazılarının fiyat listesi

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Loda Mobilya yeni koleksiyonlarını alıcıyla buluşturuyor!

2000 yılından beri mobilya sektöründe farklılık yaratan Loda Mobilya'nın yeni koleksiyonları alıcıyla buluşuyor. Loda Mobilya yeni koleksiyonunda modern, konforlu ve fonksiyonelliği ön planda tutup, metal ve ahşabın göz alıcı uyumunu kullandı.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

NG Kütahya Seramik 2016 koleksiyonlarını Cersaie Fuarı'nda sergiledi!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımlarını İtalya Cersaie Fuarı'nda sergiledi.

Graniser Seramik yeni koleksiyonlarıyla 2015 Cersaie Fuarı'nda!

Graniser Seramik, dünya çapındaki fuarlarının başında gelen Cersaie Fuarı'nda boy göstermeye hazırlanıyor. Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sunacak.

NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonlarıyla İtalya Cersaie Fuarı'nda!

NG Kütahya Seramik, yeni koleksiyonlarını ilk kez 28 Eylül- 2 Ekim günleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek olan Cersaie Fuarı’nda sergiliyor.

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Evdema yeni koleksiyonları ile Ideal Home Fuarı'na katılacak!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle fark yaratan EVDEMA, 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Ideal Home Fuarı’nda Vitale Aksesuar, Vitale Masa&Sandalye ve Vitale Aydınlatma Ürünlerinin yeni koleksiyonları ile yer alıyor.

Evdema UNICERA'da yeni koleksiyonlarını tanıtıyor!

Ev dekorasyonuna getirdiği akılcı çözümlerle dikkat çeken Evdema, UNICERA'da Bauformat'ın, 6 yeni tasarımını, Vitale Parke’nin yeni serilerini ve DU&KA Duvar Kağıdı’nın yeni koleksiyonlarını da görücüye çıkardı.

IKEA koleksiyonları Haberi

IKEA koleksiyonları

IKEA'da çocuk ürünleri; 0-2,  3-7 ve 8-12 yaş gruplarına göre farklılaşıyor. Mobilyalar, mama sandalyeleri, beslenme ve bakım gereçleri, oyuncaklar, tekstil ürünleri ve dekoratif aksesuarlar yaş aralıklarının ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor. Ürünlerin sağlamlığı ve sağlığa uygunluğu, dünyanın en zor güvenlik testlerinden geçirilerek belirleniyor.  


Çocuklarınızın İhtiyaçlarına Cevap Veren Fonksiyonel Ürünler


IKEA'nın ürün gamında 0-2 yaş için bebek karyolaları, yatakları ve alt değiştirme masaları yer alıyor. IKEA'da güvenlik en önemli konulardan biri olduğu için özellikle bebek ve çocuk karyolalarında ürünler, çarpma ve basınç gibi birçok testten geçiriliyor. Mobilyaların ayarlanabilir ve zaman içinde küçük ekleme veya çıkarmalarla farklı alanlarda kullanılabiliyor olması da kullanışlılığını arttırıyor. Örneğin, bebeğiniz için kullandığınız alt değiştirme masasını, tek bir vidayı bile oynatmadan ileride kolayca bir şifonyere dönüştürebilirsiniz. 


Küçük çocuklar için beslenme de...