18 / 05 / 2024

İki Design International Property Awards

İki Design International Property Awards

Uluslararası arenanın önemli organizasyonlarından Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards) 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu.

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Albayrak tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Kübra İlter tarafından kuruldu.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Ajyad International Design İnşaat Lojistik İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajyad International Design İnşaat Lojistik İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Outhman  Alsamman ve Mohamad Saber ortaklığında kuruldu. 

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Konutta yeni trend 1+1'ler!

Türkiye’deki konut trendlerinin değiştiğinin altını çizen İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, “Eskiden konut alırken evin büyük olması birinci tercihimizdi. Artık bu anlayış değişiyor'' dedi.

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

İki Design International Property Awards Haberi

İki Design International Property Awards

Uluslararası arenanın önemli organizasyonlarından Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards) 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu.


iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısını 41’e çıkardı. 


70 uzmandan oluşan jürinin projeleri titiz ve keskin kriterlere dayanarak incelemesi sonrası, Türk şirketin toplamda dokuz ödül alan projeleri şöyle sıralandı: Bursa Kültür Park Tiyatrosu, Vadistanbul Bulvar, borsa İstanbul, Kıbrıs Hotel, Piyalepaşa İstanbul, Maslak Rezidans Kuleleri.

‘iki design’ farkıyla

Yapılan değerlendirmeler sonucu seçilen projelerin mimarları, yatırımcılar, mimarlar ve sektör profesyonellerinin katılımıyla düzenlenen törende ödüllerini alıyor. 

Diğer başarılı projelerin içerisinden sıyrılarak 7 kategoride ödüllendirilen iki design group mimari tasarımları uluslararası arenada büyük ilgi çekti, Avrupa’nın en iyisi ilan edilen Vadistanbul...