30 / 04 / 2024

ikinci büyük sanayi kuruluşu listesi

ikinci büyük sanayi kuruluşu listesi

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Üç büyükşehirde en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu! En az 300 bin liraya alıcı buluyor

Sıfır otomobillerin cep yakan fiyatları ikinci el otomobillere olan ilginin artmasına neden oldu. Yaz aylarının gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı araba pazarında satışları yükseltti. Üç büyükşehirde en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

ikinci büyük sanayi kuruluşu listesi Haberi

ikinci büyük sanayi kuruluşu listesi

Vefa, "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesine girdi. Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen sektör firmaları arasında İstanbul'dan tek şirket olurken, yine listede Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, listede olmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, "Vefa, istikrarlı büyümesini sürdürecek" ifadesini kullandı. Sektörün yüksek kapasiteli üreticilerinden biri olarak entegre bir şekilde çözüm sunduklarını dile getiren Koçyiğit, şunları kaydetti: "Bugüne kadar 75'ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştirdik, ülke ekonomisi için katma değer ürettik. Bu yıl özellikle Körfez ülkelerine ve kuzeyde Cezayir'le birlikte Sahra altı Afrika'ya yöneldik. 


İhracatımızı...