17 / 05 / 2024

ikinci şube van kahvaltı sarayı

ikinci şube van kahvaltı sarayı

Meşhur Van yöresel kahvaltısını dünyaya duyurmak amacıyla Mayıs 2011'de faaliyete geçen Van Kahvaltı Sarayı, Gaziantep'te ikinci şubesini açtı...

Renault Express Combi ve Express Van'a Temmuz'un ikinci zammı! 23 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Renault, Express Combi ve Express Van modellerine Temmuz'un ikinci zammını yaptı. Fiyatlar pat pat yükseldi. İşte güncellenen fiyat listesi ve zam miktarları...

Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Ducato Van kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni 9 vitesli tam otomatik şanzımanı ve ikinci nesil dört silindirli Multijet dizel motoruyla ticari araçlar arasında ön plana çıkan Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları belli oldu. Peki Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Ducato Van kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Fiat Ducato Van fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Ducato Van ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fiat Ducato Van, yeni 9 vitesli tam otomatik şanzımanı ve ikinci nesil dört silindirli Multijet dizel motoruyla ticari araçlar arasında en çok dikkat çekenlerden oluyor. Peki Fiat Ducato Van Haziran fiyatları belli oldu mu? En ucuz Fiat Ducato Van ne kadar? İşte Fiat Ducato Van 14 Haziran 2022 fiya

Van için 'zemin sıvılaşması' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Fırat Durmaz,  kent için “Deprem sırasında salınımlardan kaynaklı zeminin sıvılaşma riskinin yüksek olduğu bölgeler var" uyarısında bulundu. 

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.

Nitelikli konut üretimi ikinci planda kaldı!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, nitelikli konut üretiminin ikinci planda tutulduğunu belirtti. Alpaslan, "Akıllı mimari adı altında reklamı yapılan konutların daha sonra yapısal problemleri olduğunu görüyoruz" dedi.

Türkiye İş Bankası Van'da şube açtı!

Türkiye İş Bankası, Türkiye genelindeki 24’üncü ticari şubesini Van’a açtı. Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Murat Bilgiç, "Biz sadece kârlı günde değil, karlı günde de bölge insanının yanında yer alacağız" dedi.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne ikinci meydan geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü’nü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı hummalı bir şekilde sürüyor.

Van Akköprü Deresi Islah Projesi tamamlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan geçen yılda ikinci etabı tamamlanarak hizmete sunulan Akköprü Deresi Islah Projesi’nin son etabı da yapılmaya başlandı.

İMO Van Şube Başkanlığı'nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut güven tazeledi.

Van Büyükşehir'den Üç Boyutlu Kent Bilgi Sistemi!

Van Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü bünyesinde "Üç Boyutlu Kent Bilgi Sistemi" kuruldu, kurulan kent bilgi sistemi 1 yıllık süre zarfında donanımlı olarak hayata geçirilecek.

Van Erciş Belediyesi Yeşilova'ya park inşa edecek!

Van Erciş Belediyesi, Yeşilova Mahallesine ikinci bir park yapacak. Belediye Başkan Vekili Güler Avcı, çevre düzenlemeleri kapsamında Yeşilova Mahallesi'ndeki Büyük Cami yanındaki 500 metrekare alanda yapılacak olan park alanında incelemelerde bulundu.

ikinci şube van kahvaltı sarayı Haberi

ikinci şube van kahvaltı sarayı
Tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefleyen Van Kahvaltı Sarayı, ilk şubesi gibi ikinci şubesini de Gaziantep'te hzimete sundu. Şubelerini Gaziantep'te açmalarının en önemli nedeninin İşletmeci Halit Haliloğlu şöyle açıklıyor : bu şehirdeki insanların damak tatları güçlü, eğer Gaziantep'te kabul görürseniz bilin ki doğru bir iş yapıyorsunuz. " Yurtdışından da bayilik teklifleri aldıklarının altını çizen Haliloğlu : " Organik ürünlerle farklı tatlar sunmayı hedefliyoruz"...