05 / 05 / 2024

ikisatır şubeleri

ikisatır şubeleri

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

Yatırımcı İzmir'den kaçıyor!

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubeleri'nin açtığı davalar sonucu, "İzmir'in Manhattan"ı olarak bilinen Yeni Kent Merkezi ile Mavişehir'deki imar planlarının iptal edilmesi yatırımcıları tedirgin ediyor

Elektrik faturası borcu sorgulaması nasıl yapılır?

Elektrik faturası, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noklarında ödenebiliyor. İnternet üzerinden anlaşmalı bankaların hesap işlemleri ile de yapılabiliyor. Peki, elektrik faturası borcu sorgulaması nasıl yapılır?

Rönesans Gayrimenkul esas sözleşmesini yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi; son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşmesini yayınladı... Sözleşme içerisinde şirket kuruluşu, merkezi, şubeleri ve amaçlarıyla ilgili bilgiler yer alıyor...

Diyarbakır'da tarihi eserler güçlendirilecek

Diyarbakır'da İnşaat Mühendisleri Odası Ankara ve Diyarbakır şubeleri işbirliğiyle "Uluslararası Katılımlı Tarihi
Eserlerin Güçlendirilmesi ve Geleceğe Güvenle Devredilmesi Sempozyumu" düzenlenecek

Şişli`deki eski likör fabrikasının imarı durduruldu

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

ikisatır şubeleri Haberi

ikisatır şubeleri

Global Restoran Yatırımları A.Ş, bünyesinde bulunan KasapDöner ve İkiSatır markalarının birarada bulunduğu konspetini Beylikdüzü ve Üsküdar’dan sonra Viaport’ta da hizmete sundu.

“Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz” sloganıyla, sıradışı reklamları ve tamamen bifteklik etten ürettiği dönerinin lezzeti ile tanınan KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport’ta et tutkunlarına kapılarını açtı.


Herkese bayram hediyesi

Yılbaşında devreye aldıkları mobil uygulamaları “KasapDöner Müdavim” ile müşterilerine kullandıkça puan kazandıran, doğrumgünü ve özel günlerde hediyeler gönderdiklerini belirten Özürün, şu ana dek 22.000 kişinin müdavim klubüne üye olduğunu iletti.


Bayramda uygulama aracılığı ile tüm KasapDöner müdavimlerine sanal kazı kazan kartı gönderdiklerini ve tüm kartların da hediye içerdiğini hatırlatarak “Hediyelerini kullanmaları için misafirlerimizi şubelerimize bekliyoruz”...