14 / 05 / 2024

İkisu-Şiran karayolu ihalesini kim kazandı

İkisu-Şiran karayolu ihalesini kim kazandı

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek..

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Gümüşhane Aynalı Viraj Tüneli'nde ışık göründü!

Gümüşhane'nin il merkezi ile doğrudan yolu olmayan tek ilçesi olan Şiran'a ulaşımı sağlayacak olan ve 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolunun 11. kilometresinde bulunan ve yörede Aynalı Viraj Tüneli olarak adlandırılan tünel inşaatında ışık göründü.

Gümüşhane Aynalı Tüneli çalışmaları durdu!

İkisu-Şiran yolu skandal bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Gümüşhane'de 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolu üzerinde yapılan Aynalı Tüneli firmalar arasındaki anlaşmazlıktan dolayı yine durdu

İzmir alt geçidi ihalesini 59 milyon TL'ye Araz Yol Yapı kazandı!

Çankaya'dan Büyükşehir'e transfer olan Buğra Gökçe'nin ihale sistemini değiştirmesi İzmirli firmaları vurdu. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda karayolu taşıt alt geçidi ihalesini Çankayalı firmalar kazandı.

Hazar İnşaat Milli Eğitim Bakanlığı onarım yapım ihalesini aldı!

MİLLİ Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2014/81989 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

TAV Bilişim Abu Dabi Havalimanı ihalesini kazandı!

TAV Bilişim, Abu Dabi Havalimanı Midfield Terminal Binası için açılan iletişim teknolojileri ihalesini kazandı. TAV Bilişim 50 milyon dolar karşılığı kazandığı ihaleyle, terminalin tüm bilişim altyapısının tasarım, kurulum ve destek hizmetlerini üstlendi.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Arlift Asansör kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/61112 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi

Kocaeli D-100 Karayolu yapım işi ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından D-100 karayolu KM:6+578.00,10+341.00 arası 243 iş kalemi yol ve sanat yapıları yapım işi ihalesi yapıldı.

İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek!

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek..

Bursa-İstanbul Karayolu trafiğe kapandı!

Yoğun kar yağışı ve kazalar nedeniyle Bursa-İzmir karayolunun Mustafakemalpaşa İlçesi yakınlarında kapanmasının ardından Bursa- Ankara karayolu da Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu ulaşıma kapandı.

D-100 karayolu yol sanat ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından D-100 karayolu KM:6+578.00,10+341.00 arası 243 iş kalemi yol ve sanat yapıları yapım işi ihalesi yapıldı.

Kütahya Belediyesi yapım ihalesini Haspınar İnşaat kazandı!

KÜTAHYA Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü 2014/64124 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Antakya-Yayladağı karayolu ulaşıma kapandı!

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

İkisu-Şiran karayolu ihalesini kim kazandı Haberi

İkisu-Şiran karayolu ihalesini kim kazandı

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek.


AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, İkisu-Şiran yolunda 64 kilometrenin 59 kilometrelik kısmında asfaltın bittiğini, tüm altyapısının da tamamlandığını belirterek, 5-6 kilometrenin de asfalt altyapısının hazır olduğunu ve baharla beraber asfaltının yapılacağını söyledi.


Yaptığı açıklamada yol için 25-30 milyon liralık bir iş kaldığını, Ulaştırma Bakanlığı’nın da yeniden ihaleye çıkma kararı aldığını belirten Aydın, bahar aylarına kadar yeni ihalenin yapılarak yaz sonuna kadar yolun tamamlanmasının planlandığını kaydetti.


Milletvekili Aydın, mevcut yüklenici firmanın bugüne kadar ki ihaleli işlerinin bittiğini, keşif artışı işlerini yaptığını hatırlatarak, yeni ihaleyle birlikte yeni bir sürecin de başlayacağını söyledi.


Aydın, yolda Gümüşkaya köyünün hizasında bulunan ve yörede Aynalı...