02 / 05 / 2024

İkitelli OSB firmaları

İkitelli OSB firmaları

Nihat Tunalı: İkitelli imalat olarak doyum noktasına geldi, imalatla beraber ticarete yöneldi, ikitelli OSB, üretimde kabuğuna sığamaz hale geldi. İkitelli OSB 'deki firmaların yüzde 90'ı büyüme eğiliminde...

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Arsa dolandırıcılarına dikkat!

TOKİ tarafından inşa edilen Kapaklı-İkitelli OSB, dolandırıcıların radarına girdi. Dolandırıcılar, arazisi devlet teşvikiyle verilen OSB’den arazi almak isteyen işadamlarına hayali arsa satıyor.

Yatırımcılar OSB sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Üretim alanında faaliyet gösteren firmalar fabrika yatırımı için OSB ile ilgili sıkıntıların çözülmesini bekliyor. MFK Makine yatırım için sıraya girdi.

İkitelli sanayicilerinin arsa talepleri değerlendirilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, İkitelli OSB'de sanayiciler ve işverenlerle buluştu. Bakan Ağbal sanayicilerin sorunlarını dinledi ve arsa taleplerini değerlendirerek, isteklerin takip edileceği sözünü verdi.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki 9 parsel yatırımcısını bekliyor!

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi açıldı!

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi, Bilal Şeker Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde açıldı.

İkitelli OSB firmaları Haberi

İkitelli OSB firmaları


İkitelli imalat olarak doyum noktasına geldi, imalatla beraber ticarete yöneldi, ikitelli OSB, üretimde kabuğuna sığamaz hale geldi. OSB'deki firmaların yüzde 90'ı büyüme eğilimindedir. Biz devletimizin yer tahsis etmesini istiyoruz. Her şeyi yapmaya hazırız. 9 milyar dolarlık yıllık ihracata ulaşmış bir İkitelli daha büyük işler yapmaya hazır. İkitelli'nin gelişmesi için yapılabilecek çok şey olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Görevi üstlendiğimiz ana kadar İkitelli için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Başladığımız bu görevde aldığımız bayrağı daha iyi yerlere getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz ve yapmamız gereken çok şey olduğunu biliyoruz. Çok mesai harcıyoruz. Bütün personelimizle birlikte bu kutsal görevi üstlendik. Kooperatiflerimize, sanayi sitesi başkanlarımıza, müstakil sanayicilerimize, kısacası herkese eşit mesafede durarak, eşit davranarak, sorunlarını çözmek için her türlü gayreti sarf...