02 / 05 / 2024

ikitelli sağlık kompleksi nerede

ikitelli sağlık kompleksi nerede

Temeli 16 Şubat 2014 tarihinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılan İkitelli Şehir Hastanesi'nde kazı çalışmaları devam ediyor. Kampüsün inşaat çalışmalarının Mayıs ayında başlaması planlanıyor...

Başakşehir Şehir Hastanesi nerede?

Kamuoyunda Başakşehir Şehir Hastanesi yada İkitelli Şehir Hastanesi olarak da bilinen dev hastane 2 bin 680 yataklı olarak inşa ediliyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi nerede?...

İkitelli Sağlık Kompleksi nerede?

Kamu Özel Ortaklığı modeli ile hayata geçirilen İkitelli Sağlık Kompleksi nerede?... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 16 Şubat 2014 tarihinde temeli atılan İkitelli Şehir Hastanesi tamamlandığında İstanbul'un 8 ilçesine hizmet verecek...

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Aydın'a yeni sağlık kompleksi!

Aydın'da 20 yıldır atıl vaziyette olan YİMPAŞ A.Ş. binası, 27 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksi olarak kente kazandırılıyor.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi 2018 yılında tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin 2018 yılının başında açılması planlanıyor.

ikitelli sağlık kompleksi nerede Haberi

ikitelli sağlık kompleksi nerede


Temeli 16 Şubat 2014 tarihinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılan İkitelli Sağlık Kampüsünde kazı çalışmaları devam ediyor. Projenin 3,5 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.


Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinin tam ortasında 2 milyon metrekare alan üzerinde projelendirilen İkitelli Şehir Hastanesi 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip. 


İnşaat çalışmalarına Mayıs ayı içerisinde başlanması planlanan İkitelli Şehir Hastanesi tamamlandığında sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük sağlık komplekslerinden biri olacak. 


 İkitelli Sağlık Kampüsü’nde; 

-400 yatak kapasiteli Bölge Hastanesi

-250 yatak kapasiteli Ortapedi Hastanesi

-150 yatak kapasiteli Onkoloji Hastanesi

-150 yatak kapasiteli Kalp Damar Hastanesi

-300 yatak kapasiteli Kadın Doğum Hastenesi

-200 yatak kapasiteli Fizik Tedavi Merkezi

-200 yatak kapasiteli Psikiyatri Hastanesi

-775 yatak kapasiteli Çocuk Hastanesi

-10 yatak kapasiteli Yanık Ünitesi

-50 yatak kapasiteliTravma Merkezi

-20 yatak kapasiteli Transplantasyon yer alacak.






Ceren...