27 / 04 / 2024

İkiz Konaklar Konak İnşaat fiyat listesi

İkiz Konaklar Konak İnşaat fiyat listesi

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde konumlanan İkiz Konaklar Konak İnşaat projesi, 268 adet daire ve 28 adet ticari birimden meydana geliyor. Konak İnşaat tarafından hayata geçirilen projede yer alan dairelerin 2015 yılı sonunda gerçekleşmesi planl

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Yozgat'taki 20 tarihi konak kamulaştırıldı!

Yozgat Belediyesi tarafından 20 eski ev ve konak kamulaştırıldı. Tarihi konakların aslına uygun bir şekilde restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

Validebağ Konakları teslimleri ne zaman?

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. DAP Yapı imzasını taşıyan proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan meydana geliyor. 

Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası!

Üsküdar sahiline yürüyerek ulaşılabilecek bir noktada yükselen Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası kapsamında konut alıcılarına bölgedeki 30 yıllık evlerden daha ucuz fiyata konak sahibi olma fırsatı veriyor..

Dap Validebağ Konakları fiyat 2018!

5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan oluşan Validebağ Konakları'nda 1+1'den 6+1'e kadar değişik daire tipleri sunuluyor..

3S Firuze Konakları 2017 konak fiyatları!

3S Firuze Konakları 2017 konak fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. 3S Kale Holding imzası taşıyan projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Yeniköy Konakları 2017 konak fiyatları!

Yeniköy Konakları 2017 konak fiyatları 660 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip Yeniköy Konakları projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

3S Firuze Konakları Avcılar konak fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar konak fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. 40 bin 853 metrekare arsa alanına sahip 3S Firuze Konakları projesinde zengin sosyal olanaklara yer veriliyor...

Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme bilgisi!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesiyle İstanbul Koşuyolu'da konak yaşamı sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinat kampanyası bulunuyor...

Gölbaşı Enda Konakları'ndan uluslararası marka kombinasyonu!

Gölbaşına değer katan proje ENDA Konakları, akıllı ev teknolojisi ve geleneksel konak keyfini birleştirirken, malzeme ve ekipmanlarda kullanılan Schüco, Berker, Hoger gibi 1. kalite uluslararası marka karması ile de sorunsuz ve rahat bir yaşamı garanti ediyor.

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA projesi, yeni nesil konak keyfini cazip fiyatlarla sunuyor. ENDA’da fiyatlar, Ankara’nın gözde yaşam bölgelerindeki normal daire fiyatları ile aynı düzeyde.

İkiz Konaklar Konak İnşaat fiyat listesi Haberi

İkiz Konaklar Konak İnşaat fiyat listesi

Dairelerin satış sürecine devam edilen İkiz Konaklar Konak İnşaat projesinde yer alan dairelerin fiyatları metrekare bazında 3 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, Kristal Şehir projesine 100 metre mesafede konumlanıyor.


İçerisinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı İkiz Konaklar projesi, Konak İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. 


İkiz Konaklar Konak İnşaat projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerine 2015 yılı sonunda başlanması öngörülüyor. 


Esenyurt İkiz Konaklar projesi; TÜYAP Kongre Merkezi'ne 320 metre, Kayada Ramada Otel projesine 200 metre, Dünya Göz Hastanesi Beylikdüzü Şubesi'ne 580 metre, Büyükçekmece Gölü'ne 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


İçerisinde; 268 adet daire ve 28 adet ticari birim bulunan İkiz Konaklar Konak...