20 / 05 / 2024

İklimlendirme sanayi

İklimlendirme sanayi

Türkiye, ocak - mart döneminde iklimlendirme sektöründeki ihracatını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17,3 artırarak, 1 milyar 86 milyon 170 bin dolara yükseltti.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Adr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali    Üsten tarafından  kuruldu.

Dr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bakrı Ali Üsten tarafından kuruldu. 

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bağcılar'da Sinan Uyanık imzasıyla kuruldu.

Aba Konut İnşaat İklimlendirme Havalandırma Metal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Konut İnşaat İklimlendirme Havalandırma Metal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sıddık Aba imzasıyla kuruldu.

Mekart Otomotiv İnşaat İklimlendirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekart Otomotiv İnşaat İklimlendirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Coşkun tarafından 40 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Dudullu Caddesi'nde kuruldu.

Eryap ihracat dalında ödül aldı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi ERYAP, İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından verilen “Başarılı İhracatçılar Ödülü”nü 2013 yılında olduğu gibi, 2014 yılında da iki dalda almaya hak kazandı.

İklimlendirme sanayi Haberi

İklimlendirme sanayi

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği verilerinden derlenen bilgiye göre, iklimlendirme sanayi sektörü, ocak-mart dönemindeki performansını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17,3 arttırdı.


Sektör, bu dönemde 1 milyar 86 milyon 170 bin dolarlık satışla ülke ihracatının yüzde 2,8'ini gerçekleştirdi.


111 milyon 246 bin dolarla Almanya, sektörün en fazla dış satım yaptığı ülke olurken, 94 milyon 438 bin dolarla Irak, 83 milyon 264 bin dolarla Birleşik Krallık ve 73 milyon 311 bin dolarla Rusya, listenin başında yer aldı.


- En fazla ihracat İstanbul'dan


İklimlendirme sanayi sektöründe ihracatın yüzde 45,8'ini gerçekleştiren İstanbul, ocak-mart döneminde 497 milyon 823 bin dolarla sektörde en fazla dış satım yapan il oldu.


İstanbul'u 131 milyon 698 bin dolarla Kocaeli, 98 milyon 414 bin dolarla İzmir ve 92 milyon...