28 / 08 / 2024

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İzzer Palut tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Çiftçilere büyük müjde! 2022 mazot ve gübre destekleri resmen erken ödenecek! Hesaplara yatıyor, almayı sakın unutmayın!

Çiftçilere büyük müjde geldi. 2022 üretim yılına ilişkin mazot ve gübre desteklerinin resmen erken ödeneceği açıklandı. Söz konusu ödemeler hesaplara yatıyor, almayı sakın unutmayın...

TOKİ 81 il projelerinde son dakika müjdesi! Taksit tutarlarını duyan inanamadı! Hemen bu büyük müjdeye bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşiyor. TOKİ projelerindeki taksit tutarlarını duyan inanamadı... Hemen bu büyük müjdeye bakın...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!

1.100 TL bayram ikramiyesi alan emeklilere büyük müjde geldi. Bankalar, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para verecek...

Emekli ve memurlara büyük müjde! Zamlar kesinleşti! Zamlı memur ve emekli maaşı ne kadar? En düşük emekli maaşı ne kadar

Emekli ve memurlara büyük müjde! Maaş zamları kesinleşti! 2022 memur ve emekli maaşı ne kadar? En düşük emekli maaşı ne kadar?

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu Haberi

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İzzer Palut tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.


İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu ile amaca ulaşılması için yapabileceği iş ve işlemler,işbu madde kapsamı ile sınırlı olmamak ve Türk Ticaret kanunu ile ilgili diğer mevzuata uygun kaydıyla aşağıda gösterilmiştir. Şirketin amaç ve konusunun gerçekleştirebilmek için gerekli olan her türlü hukuksal işlemi yapabilir. Sermeye piyasası mevzuatı ile düzenlenen aracılık,faaliyeti,menkul kıymet portföy işletmeciliği ve yatırım danışmanlığı faaliyet niteliğinde olmamak üzere,amaç ve konusu ile ilgili faaliyette bulunan yerli ve/veya yabancı gerçek ve/veya tüzel kişilerle,şirket  ve ortaklık kurabilir,ortaklıklara katılabilir,mevcut ve kurulacak şirketlerin paylarını satın alabilir,bunlarla ilgili her türlü tasarrufta bulunabilir,bunların sermaye...