02 / 05 / 2024

iksv taarım bienali

iksv taarım bienali

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 40’ıncı yılında İstanbul’un ilk Tasarım Bienali’ni hayata geçiriyor.

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil ediyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” enstalasyonu ile 4-23 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2018 Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 26 Mayıs - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ülke tanıtımında mimarlar projeleriyle ses getirdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şelale Kadak bugünkü yazısında Türkiye'nin Londra Tasarım Bienali'ndeki başarısını anlattı. İşte o yazı...

Türk mimarlar Londra Tasarım Bienali'nde çıkarma yapacak!

Türkiye’nin önemli iki mimarlık firması eylülde Londra’da tasarımlarıyla adlarından söz ettirecek. Autoban, ‘Tasarımla Ütopya’ temalı, ilk kez gerçekleşecek Londra Tasarım Bienali’ne, İKSV’nin desteğiyle, dilek ağacından ilham alan ‘Dilek Makinesi’ projesiyle katılıyor.

Venedik Mimarlık Bienali'ndeki Türkiye Pavyonu Archinect ve Monocle'da!

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında, Pritzker ödüllü Şilili mimar Alejandro Aravena küratörlüğünde, Reporting from the Front başlığıyla gerçekleştiriliyor.

Uzay mimarisinin kalbi 15. Venedik Uluslararası Bienali'nde atacak!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Zeynep Oral bugünkü yazısında 28 Mayıs-27 Kasım tarihleri arasına düzenlenecek 15. Venedik Uluslararası Mimarlık Bienali'nden bahsetti. Oral, davetli olduğunu serginin detaylarını paylaştı.

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi 28 Mayıs'ta!

Bu yıl 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Darzanà başlıklı proje yer alacak.

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi toplantısı 7 Mart'ta!

Bu yıl 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Darzanà başlıklı proje yer alacak.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali'nde mülteciler konusu ele alınacak!

Antalya III. Uluslararası Mimarlık Bienali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek sempozyumda mimarlar, ‘mülteciler için ne yapabiliriz’ konusunu ele alacak.

Tahincioğlu, 14. İstanbul Bienali’ne destek oluyor!

1987 yılından bu yana, farklı kültürlerden sanatçılar ve izleyicilerin katılımıyla, görsel sanatlar alanında İstanbul’da bir buluşma noktası oluşturmayı amaçlayan İstanbul Bienali, 5 Eylül’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Venedik Bienali 15. Mimarlık Sergisi 28 Mayıs-27 Kasım 2016'da!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

iksv taarım bienali Haberi

iksv taarım bienali

İKSV tarafından Eren Holding, Koray Şirketler Topluluğu, Vestel ve VitrA eş sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Ta­vsarım Bienali, 13 Ekim - 12 Aralık 2012 tarihleri arasında İs­tanbullularla buluşuyor. İstanbul Tasarım Bienali, kentsel tasa­rım, mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı, grafik tasarım, mo­da tasarımı, yeni medya tasarımı gibi başlıca alanlar ve ilgili tüm yaratıcı ürün ve projeleri kapsayan sergi ve etkinlikleriyle öne çıkıyor. Bienal’in küratörleri iki mimar; Emre Arolat ve Joseph Grima... Bienalin teması “kusurluluk” olarak belirlen­miş. Bu çerçevede iki farklı sergi kurgulanmış: Emre Arolat’ın İstanbul Modern’deki “Musibet” başlığını taşıyan sergisi ile Jo­seph Grima’nın Galata Özel Rum İlköğretim Okulu’nda yer alacak “Adhokrasi” başlıklı sergisi...

Bienal iki farklı alanda 46 ülkeden 200’üft üstünde tasarım­cı ve mimarın, objelerden video yerleştirmelerine maketlerden açık alan düzenlemelerine, fotoğraflardan ziyaretçilerin kendi...