06 / 05 / 2024

İKSV Tasarım Mağazası

İKSV Tasarım Mağazası

İstanbul Tasarım Bienali ziyaretçileri, sergi biletleriyle birlikte kendilerine verilen kuponu göstererek İKSV Tasarım Mağazası'nda ve iksvtasarım.com e-alışveriş sitesinde indirimden yararlanıyor.

İKSV Tasarım Mağazası'nda e-alışveriş başladı!

Tasarım ve sanat tutkunlarına özel armağan alternatifleri sunan İKSV Tasarım Mağazası, artık www.iksvtasarim.com adresi üzerinden e-alışveriş imkanı da sunuyor.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Hemen BİM mağazasına koşun. Arnica Pika elektrikli süpürge 1.199 TL. İşte 30 Eylül 2022 BİM fiyat listesi

BİM evlerinizde temizliğin en büyük yardımcısı olmaya aday Arnia Pika elektrikli süpürgeyi çok uygun fiyata satışa sundu. Kaçırmadan en yakın BİM mağazasına koşun. İşte BİM fiyat listesi

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Hatay Defne'de Kentsel Tasarım Danışma Kurulu oluşturuldu!

Defne Belediyesi tarafından mimari ve estetik değerlerinin ortaya çıkarılması için Kentsel Tasarım Danışma Kurulu oluşturdu.

Villeroy and Boch Etiler mağazası, mimari tasarımı ile fark yaratıyor!

Villeroy & Boch’un ilham veren köklü hikayesi, temsil ettiği Avrupalı yaşam tarzı ile Etiler Mağazasında hayat buluyor. Dekorasyon trendlerini etkileyen koleksiyonların da yer aldığı mağaza Haziran 2016’dan itibaren hizmet veriyor.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

I-AM, Hansgrohe The Water Studio mağazasını tasarladı!

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı. “The Water Studio” isimli mağaza, banyo tasarımına giden süreci daha keyifli hale getiriyor

İKSV Tasarım Mağazası Haberi

İKSV Tasarım Mağazası




İstanbul Tasarım Bienali ziyaretçileri, sergi biletleriyle birlikte kendilerine verilen kuponu göstererek İKSV Tasarım Mağazası'nda ve iksvtasarım.com e-alışveriş sitesinde indirimdenyararlanıyor. 


*Sergi mekanlarındaki gişelerden alınan biletler için...