07 / 05 / 2024

iksvtasarım.com

iksvtasarım.com

İstanbul Tasarım Bienali ziyaretçileri, sergi biletleriyle birlikte kendilerine verilen kuponu göstererek İKSV Tasarım Mağazası'nda ve iksvtasarım.com e-alışveriş sitesinde indirimden yararlanıyor.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 386 bin 285 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 436 bin 462 oldu.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 42 bin 196 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 6 milyon 211 bin 518 oldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Emlakkulisi.com Kasım'da 4.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 4 milyon 442 bin 497 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 9 milyon 796 bin 167 oldu.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özay Çolak ve Tuncay Çolak ortaklığında kuruldu. 

Emlakkulisi.com Kasım'da 6.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım'da 6.8 milyon ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 14 milyon 502 bin oldu.

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Comıns Global Corporatıon tarafından kuruldu. 

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması 30 Mart Perşembe günü düzenlenecek. Geri sayımın başladığı toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması için geri sayım başladı. Sektörü buluşması 30 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Müge Seymen, Milliyetemlak.com'un Genel Müdürü oldu!

TÜRKİYE'NİN ilk emlak portalı olma özelliği olan ve 11 yıldır kesintisiz hizmet veren Milliyetemlak.com'un Genel Müdürlük görevine Müge Seymen atandı.

Emlakkulisi.com satış müdürleri arıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesindeki internet siteleri için satış müdürleri arıyor. Adaylarda aranan özellikler şunlar;

Evdekifirsat.com Sultanbeyli'de yatırım imkanı sunuyor!

Evdekifirsat.com Ataşehir, Sancaktepe'den sonra Anadolu Yakası'nın yeni yıldızı Sultanbeyli'de kaçırılmayacak bir yatırım fırsatını müşterileriyle paylaşıyor.

iksvtasarım.com Haberi

iksvtasarım.com




İstanbul Tasarım Bienali ziyaretçileri, sergi biletleriyle birlikte kendilerine verilen kuponu göstererek İKSV Tasarım Mağazası'nda ve iksvtasarım.com e-alışveriş sitesinde indirimdenyararlanıyor. 


*Sergi mekanlarındaki gişelerden alınan biletler için...