18 / 05 / 2024

İktisatEvim mola

İktisatEvim mola

İktisatEvim, özellikle aile dostu kampanyaları ve ödeme alternatifleriyle konut sahibi olmanın önünü açıyor...

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Altın ve dolarda beklenen haber geldi! 15 ay aradan sonra bir ilk olacak!

Altın ve dolarda beklenen haber geldi. Amerika Merkez Bankası 15 ay önce başladığı faiz artırımlarına kısa bir mola vermeye hazırlanıyor. 

Borsada ‘bahar’ havası! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri geriledi? İşte borsada en çok işlem gören hisseler!

Borsa haftaya pozitif başladı. BIST 100 endeksi yüzde 0,21 oranında prim yaparak günü 5 bin 22 puandan tamamladı. Altın ve döviz kurları ise haftaya sakin başladı. Ons altında sınırlı yükseliş devam etse de geçen haftaki rekorlara şimdilik mola verdiği gözleniyor.

Veriler gerçeği ortaya çıkardı! Mola vermeden 33 aydır artıyor! 

Birleşik Kamu-İş Sendikası'nın verilerine göre, gıda ücretleri 33 aydır mola vermeden  yükseliyor. Eylül 2021’de 100 TL olan bir bir gıda sepeti,  bu sene şubat ayında 379 TL'ye yükseldi" denildi

125cc yarış motoru Yuki Imola 125 16 Ekim 2022 fiyat listesi!

125cc yarış motoru Yuki Imola 125 16 Ekim 2022 fiyat listesi yenibir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Imola 125 fiyatları ve teknik özellikleri...

Dolar ve euro yükselişlerine kısa bir mola verdi

Küresel piyasalarda yükselen döviz iştahı piyasaların sakinleşmesini sağladı. Kürsel borsada yükselişler hızlanırken döviz kurları kısa bir mola verdi. Dolar kuru bugün 18,54'te başlarken euro/TL ise 18,23 TL'den güne başladı.

Mola İstanbul nerede? 

Etra Holding tarafından satışlarına başlanan Mola İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mola İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mola İstanbul fiyat!

Mola İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Mola İstanbul fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mola İstanbul satışta! Yeni proje!

Etra Holding tarafından İstanbul Silivri'de hayata geçirilen Mola İstanbul projesi satışa sunuldu. Projede fiyatlar 19 bin 700 TL'den başlıyor...

Merve Dizdar, Ezgi Mola'ya komşu oldu!

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Kadıköy Moda'da rol arkadaşı Ezgi Mola'ya yakın bir eve taşındı...

Adana-Ankara Otoyolu'na mola yeri yapılması talebi mecliste!

Adana-Ankara Otoyoluna akaryakıt istasyonu ve mola yeri yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

İktisatEvim mola Haberi

İktisatEvim mola

Bireylerin günümüz ekonomisinde ev, araba, iş yeri, arsa gibi ihtiyaçlarını her bütçeye uygun hizmet paketleriyle, peşinatsız ve en avantajlı teslimat garantisiyle onlara sunmayı hedefleyen İktisatEvim, özellikle aile dostu kampanyaları ve ödeme alternatifleriyle konut sahibi olmanın önünü de açıyor.

Hazırlanan paketlere göre bu modelle konut alan üyeler, henüz belirlenmemiş son teslimat tarihinden önce ödeme planlarını istedikleri şekilde değiştirebiliyorlar. Ayrıca ödeme güçlüğüne düştüklerinde “Teslimat öncesi mola verme” imkanını da kullanabiliyor.

İktisatEvim şubelerinde görevli İktisat Uzmanları, sektör deneyimleri ve profesyonel iktisat birikimleriyle, her bir vatandaşı başta ev ve araba olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri uygun çözüm paketleri ile bir araya getiriyor. Esnek ödeme planları, kefilsiz ve peşinatsız başvuru gibi avantajlar, bu modelin en önemli üye dostu uygulamaları arasında bulunuyor.

Sistemde iki temel model mevcut. Sıra Tespitli İktisat...