02 / 05 / 2024

İl İl Enerji Verimliliği Projesi kayseri

İl İl Enerji Verimliliği Projesi kayseri

Kayseri'de farkındalığı arttırmak için düzenlediği "İl İl Enerji Verimliliği Projesi"nin son toplantısı ile AK Parti Kocasinan 5. Olağan Kongresi'ne katılan Yıldız, buradaki programının ardından Kahramanmaraş'a geldi.

‘Türkiye’nin güneş enerjisi kurulu gücü 10 bin 7 megawatt’a ulaştı’

Uluslararası Enerji Ajansı’nın (International Energy Agency) raporu Renewables’e göre, yenilenebilir enerji kaynaklarının önümüzdeki 5 sene içinde küresel elektrik ihtiyacının yüzde 90’ından fazlasını karşılayacağı tahmin ediliyor. Yani güneşin geleceğin en güçlü enerji kaynağı olması öngörülüyor.

Ev tüpünde fiyatlar nasıl? Enerji fiyatlarındaki artış, tüpü etkiledi mi? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Eylül ayının ilk günü fiyatıyla merak uyandıran mutfak tüpünde son durum nasıl? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla takip ediyor. En ucuz tüp hangi markada? 12 Kg’lık ev tüpü ne kadar? İşte, Aygaz, İpragaz, Mogaz 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Emekli ikramiyesinde ay ve günlerin de hesaplanması talebi yargıya taşınıyor!

Memur-Sen'e bağlı Enerji Bir-Sen, memurların emekli ikramiyesi hesabında tam hizmet yıllarının baz alınıp ay ve günlerin ikramiye hesabına dahil edilmemesini yargıya taşıdı.

Multi konfor binalar yüzde 90 enerji tasarrufu sağlıyor!

3. Ulusal Yapı Fiziği ve Çevre Kontrolü Kongresi sponsoru İzocam, doğru yalıtımın enerji verimliliği, ısı, ses yalıtımı ve yangın önlemedeki rolü ile binalarda yaşayan insanların sağlığı ve yaşanan ortamın kalitesi üzerindeki etkilerine dikkat çekti. 

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Fuat Güven tarafından kuruldu.

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Servis Ve Yedek Parça Sanayi A.Ş. bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Yasemin Eranıl tarafından kuruldu. 

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi Ali Kemal Özoğuz, Murat Kuzu ve Remzi Gürler ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

Isı yalıtımlı binalar yüzde 40 enerji tasarrufu sağlıyor!

Isı yalıtımı sağlayan yapı malzemeleriyle inşa edilen binalar, enerji tasarrufu sağlıyor! Ortalama 100 metrekarelik evde yaşayan bir aile, doğayı korumanın yanı sıra, mevsimlere de bağlı olarak yılda 3.000 TL’ye varan tasarruf sağlıyor.

Yenice HES özelleştirme ihalesine 130.3 milyon TL'lik teklif!

Eskişehir'de bulunan 38 megavat kapasiteli Yenice HES ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine 8 firma teklif verdi. En yüksek en yüksek teklifi 130 milyon 300 bin lira ile Kılıç Enerji Üretim AŞ verdi.

Nif İnşaat Enerji Havacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nif İnşaat Enerji Havacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fahretin Tanınmış ve İsmet Bayram ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İl İl Enerji Verimliliği Projesi kayseri Haberi

İl İl Enerji Verimliliği Projesi kayseri


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'deki programının ardından Kahramanmaraş'a geldi.


Kayseri'de, Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesinin illerde enerji verimliliği konusunda farkındalığı arttırmak için düzenlediği "İl İl Enerji Verimliliği Projesi"nin son toplantısı ile AK Parti Kocasinan 5. Olağan Kongresi'ne katılan Yıldız, buradaki programının ardından Kahramanmaraş'a geldi.


Karayoluyla Kahramanmaraş'a gelen Yıldız'ı, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, DSİ Bölge Müdürü Mevlüt Aydın ile bazı kurum müdürleri tarafından karşılandı.


Yıldız, sabah Kilis'de partisinin 5'inci il kongresine...